ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Αιχμές» Νέας Αριστεράς για Ζαγοράκη του ΠΑΣΟΚ – «Η χώρα μας δεν χρειάζεται celebrities στο Ευρωκοινοβούλιο»

«Η αντιπολίτευση στον κύριο Μητσοτάκη δεν μπορεί να στηρίζεται στις παλιές συνταγές» αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου, Κωστής Καρπόζηλος

«Αιχμές» Νέας Αριστεράς για Ζαγοράκη του ΠΑΣΟΚ – «Η χώρα μας δεν χρειάζεται celebrities στο Ευρωκοινοβούλιο»

«Αιχμές» κατά του Νίκου Ανδρουλάκη άφησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, ύστερα από την προσωπική επιλογή και απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να είναι υποψήφιος στην ευρωλίστα ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Αριστεράς, σχολιάζει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν ανάμεσα στους 17 ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, οι οποίοι στη συζήτηση για την κατάσταση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα υπέγραψαν το περίφημο «αντι-ψήφισμα». Σύμφωνα με αυτό, το Ευρωκοινοβούλιο θα έπρεπε να χαιρετίσει την πρόοδο της χώρας μας και τα επιτεύγματα της κυβέρνησής της». Και συνεχίζει λέγοντας ότι τα παραπάνω μπορεί να μη λένε πολλά, πέρα από τα προφανή, για τον ευρωβουλευτή όμως, «λέει πολλά για το πως αντιλαμβάνεται την πολιτική ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Κωστής Καρπόζηλος, στην ίδια ανάρτηση κάνει λόγο «για ένα παιχνίδι «μεταγραφών» που στο τέλος εκβάλλει σε μια άνευρη ιδεολογία του μέσου όρου, στην αναπαλαίωση προσώπων με μόνο κίνητρο την όποια δημοφιλία τους και πάνω από όλα στην παρακμή της ίδιας της πολιτικής διαδικασίας. Η χώρα μας δεν χρειάζεται celebrities στο Ευρωκοινοβούλιο.
Είχαμε και είδαμε τα αποτελέσματα. Η αντιπολίτευση στον κύριο Μητσοτάκη δεν μπορεί να στηρίζεται στις παλιές συνταγές. Δεν πείθουν τους πολίτες. Δεν αμφισβητούν τις πολιτικές του».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κωστή Καρπόζηλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.