ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Σ.Κασσελάκης σήκωσε το «γάντι» στις προκλήσεις του Α.Μπέου και καθάρισε σπίτια από τις λάσπες με το φτυάρι (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε ότι δεν φοβάται να «λερωθεί»

Ο Σ.Κασσελάκης σήκωσε το «γάντι» στις προκλήσεις του Α.Μπέου και καθάρισε σπίτια από τις λάσπες με το φτυάρι (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος βρίσκεται στο Βόλο για να δει από κοντά το δράμα των πλημμυροπαθών, σήκωσε το «γάντι» στις προκλήσεις του δημάρχου της πόλης Α.Μπέου και αφού συνομίλησε με πολίτες, φόρεσε γαλότσες για να μπει σε σπίτι που ήταν γεμάτο λάσπες και πήρε και ένα φτυάρι για να το καθαρίσει.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος είχε δηλώσει ότι «Περιμένουμε τον Στέφανο Κασσελάκη μαζί με τον Τάιλερ στον Βόλο να έρθουν να πιάσουν τα φτυάρια» επιχειρώντας να ειρωνευτεί την σημερινή του επίσκεψη.

Αν μη τι άλλο ο Σ.Κασσελάκης έδειξε πως δεν φοβάται να «λερωθεί».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε μεταξύ άλλων «Η εικόνα είναι σοκαριστική, άφησαν τους πολίτες στην τύχη τους».

«Να απλώσουμε ένα χέρι βοηθείας προς τους πληγέντες», ανέφερε ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας, Σωκράτη Φάμελλο, να βρίσκεται στο πλάι του.

Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχθηκαν ο βουλευτής Μαγνησίας, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και η πρώην Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Όταν έφθασε στην γέφυρα του χειμάρρου Κραυσίδωνα, συναντήθηκε με την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης Σκουπιδιών.

Μόλις είδε τα μέλη της, ζήτησε αμέσως να συνομιλήσει μαζί τους –μακριά από τις κάμερες– για το μεγάλο θέμα της καύσης σκουπιδιών στον Βόλο.

«Θέλω να έρθετε στο γραφείο μου. Το ζήτημα “καίει”. Την επόμενη εβδομάδα, έχουμε συνάντηση», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης προς τα μέλη της Επιτροπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.