ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Στον Βόλο ο Στέφανος Κασσελάκης – Επισκέφθηκε σπίτια πλημμυροπαθών

Πανό της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών έγραφε πως ο Σωκράτης Φάμελλος είναι ανεπιθύμητος στην περιοχή της Μαγνησίας

Στον Βόλο ο Στέφανος Κασσελάκης – Επισκέφθηκε σπίτια πλημμυροπαθών

Στο Βόλο βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και συνάντησε πλημμυροπαθείς όπως και μέλη από την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης Σκουπιδιών.

Μόλις είδε τα μέλη της Επιτροπής ζήτησε να συνομιλήσει μαζί τους μακριά από τις κάμερες για το μεγάλο θέμα της καύσης σκουπιδιών στον Βόλο.

Ο Σ.Κασσελάκης μόλις έφτασε στην γέφυρα είδε το πανό της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών, που έγραφε ότι ο Σ.Φάμελλος που τον συνόδευε είναι ανεπιθύμητος στον Βόλο καθώς ως υπουργός περιβάλλοντος υπέγραψε την μεταφορά σκουπιδιών δια θαλάσσης στην ΑΓΕΤ και πλησίασε τα μέλη της Επιτροπής.

Τον ενημέρωσαν ότι το ζήτημα της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ και η δημιουργία εργοστασίου για παραγωγή σκουπιδιών προς καύση που δρομολογεί η δημοτική αρχή Μπέου, είναι η ταφόπλακα της πόλης. «Θέλω να έρθετε στο γραφείο μου. Το ζήτημα “καίει. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε συνάντηση», είπε ο Σ.Κασσελάκης στα μέλη της Επιτροπής, που είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στον συνδυασμό του της Συμμαχίας για τον Βόλο.

Ο Κασσελάκης έβγαλε τα παπούτσια του για να μπει σε σπίτι με λάσπες

Ο νέος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισκέφθηκε στη συνέχεια σπίτι που γέμισε λάσπη μετά τη σφοδρή κακοκαιρία «Elias», έβγαλε τα παπούτσια του και πραγματοποίησε αυτοψία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.