ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Όταν ο σύμβουλος του Κ.Μητσοτάκη για θέματα ενέργειας…ανέφερε τα κατεχόμενα ως «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου»

Διαχειριστές των εθνικών θεμάτων!

Όταν ο σύμβουλος του Κ.Μητσοτάκη για θέματα ενέργειας…ανέφερε τα κατεχόμενα ως «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου»

Ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα ενέργειας…είχε αναφέρει, στο τουίτερ, την κατεχόμενη Κύπρο ως “Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου” το οποίο διατηρεί στον “αέρα” ακόμα.

https://twitter.com/ntsafos/status/1336244049569832963?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1336244049569832963%7Ctwgr%5E569ced7c2bf2dd9724adde0e33ce67094251e5b4%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.olympia.gr%2F1524394%2Fpolitiki%2Fo-symvoylos-toy-prothypoyrgoy-gia-themata-energeias-anaferei-tin-katechomeni-kypro-os-quot-toyrkiki-dimokratia-tis-voreias-kyproy-quot%2F

Αυτές είναι οι απόψεις του συμβούλου του Κ.Μητσοτάκη για τα Κατεχόμενα;

Σημειώνουμε ότι ο σύμβουλος του πρωθυπουργού έχει σημαντικές «περγαμηνές» σε θέματα ενέργειας και ιδιαίτερα για τις αγορές φυσικού αερίου και LNG.

Μάλιστα τον Ιούλιο του 2019 ως επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών της Ουάσινγκτον είχε παρουσιάσει ενώπιον της Επιτροπής Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Γερουσίας τον σημαντικό ρόλο του αμερικανικού LNG για τις παγκόσμιες αγορές και για το πώς οι ΗΠΑ θα μπορέσουν να διευρύνουν τις εξαγωγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Τσάφος, θα έχει άμεση συνεργασία με τον επικεφαλής σύμβουλο του αμερικανού προέδρου για θέματα και ενεργειακής ασφάλειας, Amos Hochstein, ο οποίος λέγεται ότι είναι ένας από τους ανθρώπους που ασκεί σημαντική επιρροή στον Τζο Μπάιντεν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.