ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεσηκωμός στην Πάτρα κατά της κυβέρνησης – Χιλιάδες φώναζαν το γνωστό σύνθημα κατά του Κ.Μητσοτάκη (βίντεο)

Οι νέοι στέλνουν ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση

Ξεσηκωμός στην Πάτρα κατά της κυβέρνησης – Χιλιάδες φώναζαν το γνωστό σύνθημα κατά του Κ.Μητσοτάκη (βίντεο)

Σε αντικυβερνητική διαδήλωση μετατράπηκε το Καρναβάλι της Πάτρας, λίγο πριν από τις εκλογές. 

Χιλιάδες νέοι τραγουδούσαν το γνωστό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη, δίνοντας μια μικρή πρόγευση του τι πρόκειται να ακολουθήσει στις εκλογές.

Έπειτα από τρία χρόνια «απουσίας», λόγω των μέτρων που είχαν ληφθεί για την προστασία από τον κορωνοϊο, το καρναβάλι της Πάτρας επέστρεψε,

Χιλιάδες καρναβαλιστές και επισκέπτες πλημμύρισαν εχθές τους δρόμους της πόλης σε ένα ξέφρενο γλέντι που διήρκησε όλη νύχτα και συνεχίζεται και σήμερα το πρωί.

Tα βίντεο που δημοσίευσαν χρήστες στα social media είναι ενδεικτικά του παλμού της παρέλασης και του τεράστιου πλήθους που συγκεντρώθηκε για να την απολαύσει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.