ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πόλεμο μέχρις εσχάτων» κήρυξε το Μαξίμου στον Β.Μαρινάκη: «Απολύθηκαν» οι Σ.Παπασταύρου και Γ.Μπρατάκος που είχαν παει στο σπίτι του

Το είχε καταγγείλει ο Ν.Ανδρουλάκης

«Πόλεμο μέχρις εσχάτων» κήρυξε το Μαξίμου στον Β.Μαρινάκη: «Απολύθηκαν» οι Σ.Παπασταύρου και Γ.Μπρατάκος που είχαν παει στο σπίτι του

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις “παραιτήσεις” τους κι ενώ είχαν κληθεί από τον πρωθυπουργό στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους αν και ουσιαστικά τους «απέλυσε» για να δείξει ότι δεν υπάρχει «συνδιαλλαγή» της κυβέρνησης με τον Β.Μαρινάκη μετά την δημοσιοποίηση της επίσκεψής τους στο σπίτι του για την ονομαστική του εορτή από από τον Ν.Ανδρουλάκη.

Με την κίνηση αυτή ο Κ.Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα στο εσωτερικό της Κυβέρνησης ότι «οποιοσδήποτε έχει έστω και κοινωνική επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αυτομάτως θα τίθεται εκτός κυβερνητικού σχήματος».

Η αφορμή ήταν ότι είχαν πάει να ευχηθούν στον μέχρι πρότινος σύμμαχο της κυβέρνησης, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων του μοντάζ για το έγκλημα των Τεμπών

Εν συνεχεία κάθισαν μισή ώρα όπου έκαναν και προσπάθεια να “ρίξουν γέφυρες” πλην όμως η δημοσιοποίηση του θέματος από τον Ν.Ανδρουλάκη προκάλεσε μείζον πολιτικό ζήτημα με αποτέλεσμα να παραιτηθούν.

Η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου:

«Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η παραίτησή τους ήλθε μετά από συμμετοχή τους σε κοινωνική εκδήλωση η οποία έστειλε το λάθος μήνυμα για την κυβέρνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.