ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκτάκτως στο Ωνάσειο με υψηλό πυρετό ο Προκόπης Παυλόπουλος

Εκτάκτως στο Ωνάσειο με υψηλό πυρετό ο Προκόπης Παυλόπουλος

Ο πολύ υψηλός πυρετός που παρουσίασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οδήγησε στην μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ο Προκόπης Παυλόπουλος ταλαιπωρείται από μια ίωση. Σύμφωνα με πληροφορίες θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Στο Ωνάσειο μεταφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος λόγω του υψηλού πυρετού από μια ίωση που τον ταλαιπωρεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παυλόπουλος πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να αποφασισθεί η θεραπεία που θα ακολουθηθεί.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας η ακύρωση όλων των συναντήσεων του Προέδρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Προκόπης Παυλόπουλος θα δεχόταν στις 12 την Επίτροπο της Κομισιόν, αρμόδια για θέματα υγείας και ασφάλειας τροφίμων, Στέλλας Κυριακίδου, στις έξι το διοικητικό συμβούλιο και εκπροσώπους των σωματείων της πανελλήνιας ομοσπονδίας ιδιοκτητών ακινήτων και στις 7 τον υπουργό Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, Φαιζάλ Μπιν Φαρχάν Μπιν Αμπντουλάχ αλ Σαούντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.