ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το ΑΚΚΕΛ έστειλε εξώδικο στον Κ.Μητσοτάκη για την «παρανομία της επιβολής εμβολιασμών»!

Το ΑΚΚΕΛ έστειλε εξώδικο στον Κ.Μητσοτάκη για την «παρανομία της επιβολής εμβολιασμών»!

Επιδόθηκε το εξώδικο του ΑΚΚΕΛ στον πρωθυπουργό μετά από την άρνηση του Μεγάρου Μαξίμου αρχικά να το παραλάβει όπως δημοσιοποιήσαμε. Ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ, Βάκης Τσιομπανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από τις 09:00 το πρωί η δικαστική επιμελήτρια μετά κόπων και βασάνων κατάφερε να επιδώσει κατά τις 17:30 το εξώδικο του ΑΚΚΕΛ για τα μέτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού και τον διχασμό των Ελλήνων, στον κρυπτόμενο πρωθυπουργό.

Μετά τις γνωστές παλινωδίες του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη και τις βόλτες μεταξύ Βουλής και Μεγάρου Μαξίμου, αφού και στην Βουλή και στο Μαξίμου αρνούνταν πεισματικά να το παραλάβουν λέγοντας ότι δεν έχουν εξουσιοδότηση από τον πρωθυπουργό, αφού η δικαστική επιμελήτρια έφτασε σε σημείο να ζητήσει την συνδρομή του συλλόγου της όπου της απάντησαν πως και στο Μαξίμου και στην Βουλή είχαν υποχρέωση να το παραλάβουν και αφού έφτασε στο ύστατο σημείο της θυροκόλλησης, τα τσιράκια του πρωθυπουργού εδέησαν να το παραλάβουν.

Στην κυριολεξία ντρέπομαι για τον κρυπτόμενο πρωθυπουργό μας και θέλω να ευχαριστήσω την δικαστική επιμελήτρια για την ταλαιπωρία που υπέστη από το επιτελικό κράτος των αρίστων του Μητσοτάκη.

Ποτέ δεν θα πίστευα ότι πρωθυπουργός σοβαρού κράτους θα κρυβόταν για να μην παραλάβει ένα εξώδικο. Μόνο θλίψη προκαλεί η εικόνα ενός πρωθυπουργού που δεν σέβεται τους νόμους του κράτους του. Απόλυτη κατάντια»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.