ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στα «κάγκελα» υγειονομικοί στις Σέρρες: «6 εκατ. ανεμβολίαστοι είμαστε – Δεν μας θεωρεί Έλληνες ο κ. Μητσοτάκης;»

Στα «κάγκελα» υγειονομικοί στις Σέρρες: «6 εκατ. ανεμβολίαστοι είμαστε – Δεν μας θεωρεί Έλληνες ο κ. Μητσοτάκης;»

Σε υποχρεωτική ανεργία έχουν μπει χιλιάδες υγειονομικοί που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, ένα μέτρο που έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων.

Οι κινητοποιήσεις των ανεμβολίαστων υγειονομικών μαίνονται και στο νοσοκομείο Σερρών με την πρόεδρο Υγιεινής και Ασφάλειας Κική Μιχαηλίδου να τονίζει: «Ο απάνθρωπος νόμος που ψήφισε η ανάλγητη κυβέρνηση θα φέρει τους ανθρώπους στο όριο της εξαθλίωσης. Να ξεσηκωθούν οι Σερραίοι και να δουν ότι το νοσοκομείο δεν έχει μόνο πέτρα… έχει ψυχή και ανθρώπους οι οποίοι υποφέρουν».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εμείς εδώ δεν παίζουμε όπως στην μπροστινή είσοδο», δείχνοντας ξεκάθαρα την διοίκηση του νοσοκομείου που έστειλε χαρτιά αναστολής.

Ο τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Χρήστος Τσαουσίδης τόνισε πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε πρωθυπουργός για όλους τους Έλληνες και όχι για τους μισούς, γιατί 6 εκατ. Έλληνες είναι ανεμβολίαστοι.

Αν θεωρεί ότι δεν είμαστε Έλληνες να βγει να μας το πει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.