ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Ασπίδα» Κ.Μητσοτάκη σε Η.Μόσιαλο: Έστειλε «στρατό» για στήριξη – Βουλευτές ΝΔ: «Διώξε τον τώρα αλλιώς τελειώσαμε»!

Η επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου προσπάθησε να στηρίξει τον Η.Μόσιαλο αλλά...

«Ασπίδα» Κ.Μητσοτάκη σε Η.Μόσιαλο: Έστειλε «στρατό» για στήριξη – Βουλευτές ΝΔ: «Διώξε τον τώρα αλλιώς τελειώσαμε»!

Εμφύλιος έχει ξεσπάσει στη Νέα Δημοκρατία μετά την ανάρτηση του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου με την οποία κορόιδευε την Παναγία.

Ο λόγος είναι απλούστατος. Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα το οποίο έχει βασιστεί εδώ και δεκαετίες στο «πατρίδα, οικογένεια, θρησκεία» και παρά την μετάλλαξη της τα τελευταία χρόνια, λόγω Κ.Μητσοτάκη, ο μεγαλύτερος όγκος των ψηφοφόρων της προέρχεται από την δεξιά.

Η βλάσφημη ανάρτηση του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου, η οποία προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο, σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να γίνει ανεκτή από τους περισσότερους ψηφοφόρους της ΝΔ και άρα από τους βουλευτές και τους υπουργούς.

Παρόλα αυτά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τον Άκη Σκέρτσο, ο οποίος έχει αναλάβει σε μεγάλο βαθμό το επικοινωνιακό κομμάτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδωσαν εντολή στα κυβερνητικά φερέφωνα να στηρίξουν τον Ηλία Μόσιαλο.

Έτσι στο Twitter ξέσπασε ένας πραγματικός πόλεμος με χρήστες που στήριζαν τον Η.Μόσιαλο και χρήστες που τον κατακεραύνωναν. Το πρόβλημα για την κυβέρνηση είναι ότι οι περισσότεροι χρήστες που στήριζαν τον καθηγητή ήταν χρήστες που ανήκουν στην λεγόμενη «ομάδα» του Μαξίμου.

Οπότε σύντομα έγινε αντιληπτό ότι χρήστες που προσφάτως έγραφαν εγκωμιαστικά σχόλια για τον Άδωνι Γεωργιάδη και άλλους υπουργούς της κυβέρνησης τώρα ξαφνικά στήριζαν μια τελείως διαφορετική άποψη απ’ αυτή που υποστήριζε το σύνολο των Νεοδημοκρατών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τις τελευταίες ώρες αρκετοί βουλευτές, αλλά και οι υπουργοί, έχουν επικοινωνήσει με τον Άκη Σκέρτσο και τον Γιώργο Γεραπετρίτη και τους ζήτησαν να μεταφέρουν στον πρωθυπουργό την δυσαρέσκεια τους, αλλά και το αίτημα τους για άμεση απομάκρυνση του Ηλία Μόσιαλου.

Μάλιστα μέχρι και ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή χαρακτήρισε τον Η.Μόσιαλο ως «ακατάλληλο» για να πείσει για το εμβόλιο, ο ίδιος που στο παρελθόν πουλούσε βιβλία που χαρακτήριζαν ως «απάτη» το Άγιο Φως και ως «μάγο» τον Αβραάμ.

Τα πράγματα για την ΝΔ είναι ξεκάθαρα και ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος την περιέγραψε μέσα σε λίγες λέξεις: «Μη διαμαρτύρεστε, νεοδημοκράτες συνάδελφοι. Αυτή είναι πια η ΝΔ». Ένα κόμμα που δεν έχει καμία σχέση πλέον με την παραδοσιακή δεξιά θα προσθέσουμε εμείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τον Κ.Μητσοτάκη περιμένουμε την αντίδραση του, καθώς μέχρι στιγμής ούτε ο ίδιος, ούτε κάποιος από τους συμβούλους του, έχει μιλήσει ανοιχτά για το θέμα. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, είτε θα αποφασίσει να διώξει τον Η.Μόσιαλο από τη θέση του, ικανοποιώντας τους ψηφοφόρους του και τους βουλευτές του κόμματος, είτε θα συνεχίσει να μετατρέπει την ΝΔ σε Ποτάμι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.