ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη «πετάνε» για Βοστώνη με… το αεροπλάνο της γραμμής – Θα επισκεφθούν τον γιο της (φωτο)

Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη «πετάνε» για Βοστώνη με… το αεροπλάνο της γραμμής – Θα επισκεφθούν τον γιο της (φωτο)

Μετά το επίσημο ταξίδι του για την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι ταξίδεψαν στη Βοστώνη όπου σπουδάζει ο γιος τους Κωνσταντίνος, για το parents’ weekend.

Ο κύριος Μητσοτάκης μάλιστα ανέβασε φωτογραφία από την συνάντησή τους στα social media, ενημερώνοντας για το ταξίδι του αυτό.


Παρόλα αυτά, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα και φήμες, που έλεγαν ότι ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του πραγματοποίησαν το ταξίδι αυτό και την επίσκεψη στο γιο τους με «χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων», ότι δηλαδή χρησιμοποίησαν για προσωπικούς λόγους το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Οι πληροφορίες αυτές όμως αποδείχθηκαν συκοφαντίες, καθώς ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, δημοσιοποίησε σήμερα στο Twitter τα εισιτήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας Γκραμπόφσκι από το αεροδρόμιο La Guardia της Νέας Υόρκης προς τη Βοστώνη, αποδεικνύοντας πως για το ταξίδι τους χρησιμοποίησαν ένα από τα αερπλάνα της γραμμής. Παράλληλα δημοσίευσε και μια φωτογραφία των δυο τους από την συγκεκριμένη πτήση, καθισμένοι στην οικονομική θέση και χαμογελαστοί κάνουν «thumbs up» σε έναν συνεπιβάτη τους που τους φωτογραφίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.