ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α.Τσίπρας σε Κ.Μητσοτάκη: «Ο αγαπημένος μου υπουργός είναι ο Βορίδης»

Α.Τσίπρας σε Κ.Μητσοτάκη: «Ο αγαπημένος μου υπουργός είναι ο Βορίδης»

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για την επίσκεψη του Σι Τζινπίνγκ και οι συνομιλίες του με Άδωνι Γεωργιάδη και Κυριάκο Μητσοτάκη περιελάμβαναν «φωτιά».

Μερικά από τα πιο απρόσμενα ενσταντανέ απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο προεδρικό μέγαρο στο δείπνο του Προκόπη Παυλόπουλου προς τιμήν του προέδρου της Κίνας Σι Τζινπινγκ. Ενα από αυτά ήταν το «δίδυμο»του Αλέξη Τσίπρα με τον Αδωνι Γεωργιάδη.

Η ατμόσφαιρα στο προεδρικό μέγαρο ήταν από την αρχή χαλαρή, με τους προσκεκλημένους να παίρνουν τη θέση τους στο τραπέζι γύρω από το δείπνο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπας προσήλθε μόνος, χωρίς την συνοδεία της Μπέτυς Μπαζιάνα και κατευθύνθηκε στο χώρο του δείπνου.

Με εμφανώς χαρούμενη διάθεση, αμέσως έπιασε κουβέντα με τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη.

Στη συνέχεια, έστησε «πηγαδάκι» με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και τον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών υπεύθυνο για Ευρωπαϊκά θέματα. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Μάλιστα, οι κ.κ. Γεωργιάδης και Τσίπρας είχαν τοποθετηθεί από το πρωτόκολλο δίπλα-δίπλα, με μια κενή καρέκλα να τους χωρίζει. Επί 20 λεπτά δεν σταμάτησαν να μιλάνε οι δυο τους, γεγονός που κέντρισε το ενδιαφέρον των φωτορεπόρτερ και των δημοσιογράφων.

Λίγο αργότερα, η κενή θέση που χώριζε τους κ. Άδωνι Γεωργιάδη και Αλέξη Τσίπρα καλύφθηκε από έναν Κινέζο αξιωματούχο, ωστόσο τα… πειράγματα μεταξύ τους συνεχίστηκαν

Μέχρι και τα ποτήρια τους ύψωσαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Ανάπτυξης με τον κινέζο αξιωματούχο ανάμεσά τους να παρακολουθεί μάλλον αμήχανος την εύθυμη διάθεση των δύο Ελλήνων πολιτικών.

Το απρόσμενο… δίδυμο εντόπισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έσπευσε να χαιρετήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όρθιος, ο κ. Μητσοτάκης άρχισε να πειράζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς για το γεγονός ότι συνομιλεί με τον Αδωνι Γεωργιάδη με τον οποίο έχουν συγκρουστεί πολλές φορές.

Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας κάποια στιγμή ακούστηκε να λέει αστειευόμενος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: «Ο αγαπημένος μου υπουργός είναι ο Βορίδης!».

Η ατάκα Τσίπρα, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε τα γέλια τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και του Αδωνι Γεωργιάδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.