ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τελετή παράδοσης – παραλαβής του αρχηγού ΓΕΕΘΑ: «Ξέχασαν» να προσκαλέσουν τον πρώην Α/ΓΕΣ Γ.Καμπά

Τελετή παράδοσης – παραλαβής του αρχηγού ΓΕΕΘΑ: «Ξέχασαν» να προσκαλέσουν τον πρώην Α/ΓΕΣ Γ.Καμπά

Η απουσία του πρώην Α/ΓΕΣ Γεώργιου Καμπά από την τελετή παράδοσης – παραλαβής του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στη Σχολή Ικάρων χθες στο Τατόι σίγουρα είχε ιδιαίτερη σημασία.

Η απουσία αυτή μαζί με άλλα δύο περιστατικά σημάδεψαν την τελετή παράδοσης – παραλαβής του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στη Σχολή Ικάρων χθες στο Τατόι. Και ποια είναι αυτά; Όπως διαβάζουμε στο Μικροπολιτικό των Νέων, ο απερχόμενος αρχηγός ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου αποκάλυψε ότι στην τελευταία ενημέρωση που έκανε στο Μαξίμου έδωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ένα στικάκι.

Τι περιείχε όμως αυτό το USB;

«Όλον τον σχεδιασμό για την Πολεμική Αεροπορία του μέλλοντος. Μέχρι το 2047. Δείχνει πώς μπορεί να “χτιστεί” η Πολεμική Αεροπορία. Οπότε το χρειαστεί ο Πρωθυπουργός, υπάρχει αυτό το USB».

Από την πλευρά του ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στη λιτή ομιλία του επέλεξε να επισημάνει μεταξύ άλλων ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα πρέπει να επικεντρωθούν και στις ασύμμετρες και υβριδικές απειλές που εμφανίζονται στην εποχή μας.

Υπήρξε όμως και ένα «φάουλ». Το ΓΕΕΘΑ ξέχασε να προσκαλέσει τον μέχρι την περασμένη εβδομάδα αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, μολονότι οι άλλοι αποστρατευθέντες αρχηγοί και υπαρχηγοί ήταν παρόντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν γνωρίζουμε τον λόγο της μη πρόσκλησης, όμως ξέρουμε ότι στο «Πεντάγωνο» το χάσμα επικοινωνίας των δύο πρώην ΑΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ δεν ήταν απλώς δύο όροφοι..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.