Ντ.Μπακογιάννη: «Η Τουρκία δεν μας στέλνει μετανάστες με κορωνοϊό – Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»

Ντ.Μπακογιάννη: «Η Τουρκία δεν μας στέλνει μετανάστες με κορωνοϊό – Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»

Η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας με την Τουρκία, καθώς δεν μας στέλνει μετανάστες κορωνοϊό αλλά ούτε και σαπιοκάραβα (παρ όλο που έχει στείλει ήδη ένα στην… Τζιά).

«εγώ δεν θέλω να μπω στην κουβέντα η οποία επιτρέψτε μου να πω είναι τρομολαγνική, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τα στοιχεία τα οποία δημιουργούνται ορισμένα ΜΜΕ και ορισμένοι άνθρωποι που θέλουν να εμφανίζουν μία τραγική κατάσταση στα σύνορά μας», είπε η βουελυτής της ΝΔ

«Τα θαλάσσια σύνορά μας τα στοιχεία από την αντίπερα όχθη δεν είναι τέτοια τα οποία να επιτρέπουν μία μεγάλη ανησυχία, δεν είναι εύκολο πράγμα να μας στείλουν σαπιοκάραβα γεμάτα με μετανάστες με κορωνοϊό, δεν υπάρχει λόγος αυξημένης ανησυχίας»

Είναι ένα εύλογο ερώτημα βέβαια, πότε θα υπάρχει λόγος ανησυχίας…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.