ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Μπογδάνος: «Όχι στα “τσιπάκια” – Είναι επικίνδυνα για την ελευθερία μας»

Κ.Μπογδάνος: «Όχι στα “τσιπάκια” – Είναι επικίνδυνα για την ελευθερία μας»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος ήταν προσκεκλημένος σε γνωστή εκπομπή και εξέφρασε την άποψή του για όσα ακούγονται για τα τσιπάκια.

«Και μόνο η ψυχολογική ισχύς του θέμα τσιπάκι είναι απαγορευτική. Το θέμα δεν μπορώ να το συζητήσω. Δεν είμαι τεχνοφοβικός, πιστεύω στην πρόοδο του ανθρώπου, αλλά όχι τυφλά».

Μάλιστα ο βουλευτής της ΝΔ διάβασε και χωρίο από την Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Στη συνέχεια είπε πως «οποιοσδήποτε μας λέει ότι εάν κανείς αυτό, θα σου επιτρέπονται τα πάντα και αν δεν το κανείς δεν θα σου επιτρέπονται, παίζει με την Ελευθερία μας. Δεν πρέπει ούτε να αποδεχόμαστε τα πάντα αλλά ούτε και να τα απορρίπτουμε μόνο μιας» και συμπλήρωσε «Με λογική και σύνεση με νου και γνώση, με σεβασμό δεν μπορούμε ότι ακούμε να το εφαρμόζουμε».

Με λογική και σύνεση, με νου και γνώση, με σεβασμό δεν μπορούμε έτσι απλά γουρούνι στο σακί ό,τι ακούμε από εδώ και από κει να πηγαίνουμε και να το εφαρμόζουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.