Μετά την Alter Ego και το Creta Live επιστρέφει τα χρήματα του «Μένουμε Σπίτι»: «Δεν συμμετέχουμε στη λίστα της ντροπής»

Μετά την Alter Ego και το Creta Live επιστρέφει τα χρήματα του «Μένουμε Σπίτι»: «Δεν συμμετέχουμε στη λίστα της ντροπής»

Μετά την Alter Ego Media του Βαγγέλη Μαρινάκη και το Creta Live επιστρέφει τα χρήματα της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι», ενώ ταυτόχρονα εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «είδαμε να μοιράζεται το χρήμα με όρους που παραπέμπουν στο πιο παλαιοκομματικό και αποκρουστικό παρελθόν της χώρας, με διχαστικές λογικές «οι δικοί μας και οι άλλοι» και χωρίς καμία λογική που να ορίζεται από τη δυναμική των μέσων, την επιρροή τους στην κοινωνία, αλλά μόνο για εκείνους που κατόρθωσαν εν τέλει να έχουν Μπάρμπα στην… Κορώνη!».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Για μήνες ολόκληρους η πολιτική ζωή του τόπου, αλλά και η επιχειρηματική οικογένεια των media είχε «δηλητηριαστεί» από τη συζήτηση, τη φημολογία αλλά και το πολιτικό κουτσομπολιό, για το πόσοι, ποιοι και με ποια κριτήρια, πήραν χρήματα για την διαβόητη πια καμπάνια Μένουμε Σπίτι.

Το cretalive εκτιμούσε πως στα πλαίσια της μεγάλης οικονομικής απώλειας που είχαν τα Μέσα Ενημέρωσης στην περίοδο του lockdown, η κυβέρνηση ερχόταν να καλύψει τη μη διαχειρίσιμη εν πολλοίς ζημιά που υπέστησαν τα MEDIA, δίνοντας χρήματα του ελληνικού λαού, με όρους απόλυτης διαφάνειας, δυναμικής των μέσων αλλά και εργατικού προσωπικού που απασχολούν, προσδίδοντας ένα χαρακτήρα αξιοσύνης στη διανομή των χρημάτων.

Αντ’ αυτού, είδαμε να μοιράζεται το χρήμα με όρους που παραπέμπουν στο πιο παλαιοκομματικό και αποκρουστικό παρελθόν της χώρας, με διχαστικές λογικές «οι δικοί μας και οι άλλοι» και χωρίς καμία λογική που να ορίζεται από τη δυναμική των μέσων, την επιρροή τους στην κοινωνία, αλλά μόνο για εκείνους που κατόρθωσαν εν τέλει να έχουν Μπάρμπα στην… Κορώνη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπροστά σε αυτήν τη λίστα της ντροπής που έχει την υπογραφή του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα και που αποτελεί μνημείο διασπάθισης και κακοδιαχείρισης δημοσίου χρήματος η ιδιοκτησία του cretalive αποφάσισε να επιστρέψει τα χρήματα που έλαβε, μη θέλοντας να συμμετάσχει σε αυτό το πάρτι, που όχι μόνο δεν βοηθά τα μέσα αλλά κυρίως τα εκθέτει και που γίνεται την ώρα που πολλοί συμπολίτες αδυνατούν να ζήσουν έστω και με τα στοιχειώδη!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.