ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γκάφα του ΥΠΕΞ; – «Διαρροή» εμφανίζει χάρτες στους οποίους η τουρκολιβυκή ΑΟΖ αφορά χερσαία εδάφη!

Γκάφα του ΥΠΕΞ; – «Διαρροή» εμφανίζει χάρτες στους οποίους η τουρκολιβυκή ΑΟΖ αφορά χερσαία εδάφη!

Σε μία περίεργη κίνηση (ή «επική» γκάφα;) προχώρησε το ΥΠΕΞ, το οποίο υποτίθεται ότι «διέρρευσε» σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ χάρτη ο οποίος δείχνει το τουρκολιβυκό μνημόνιο να περιλαμβάνει τα χερσαία εδάφη της ανατολικής Κρήτης, την Ρόδο, την Κάρπαθο, την Κάσο και διάφορα άλλα μικρότερα νησιά των Δωδεκανήσων.

Ή πρόκειται για μεγάλη γκάφα από την ελληνική διπλωματία ή η Τουρκία διεκδικεί όλες αυτές τις χερσαίες εκτάσεις και κρατήθηκε μυστικό από την ελληνική κυβέρνηση,

Ιδού ο χάρτης που «διέρρευσε» χθες και δεν έχει διαψευστεί από το ΥΠΕΞ.

Οι διακεκομμένες γραμμές αφορούν αυτές που περιλαμβάνει το τουρκολιβυκό σύμφωνο, κατά την «διαρροή» πάντα.

Αυτός είναι ο χάρτης που έστειλε στον ΟΗΕ το τουρκικό ΥΠΕΞ, στον οποίο φαίνεται η περιοχή που διεκδικεί η Άγκυρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.