ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το «γαϊτανάκι» των ευθυνών για τα μέτρα του κορωνοϊού – Κανείς δεν παίρνει την ευθύνη για τα μέτρα – Γιατί άραγε;

Το «γαϊτανάκι» των ευθυνών για τα μέτρα του κορωνοϊού – Κανείς δεν παίρνει την ευθύνη για τα μέτρα – Γιατί άραγε;

Τελικά η υπόθεση του κορωνοϊού εξελίσσεται σε πολύ μεγάλη «ταρζανιά».

Άπαντες προσπαθούν να ξεφύγουν από νομικές ευθύνες. Η επιτροπή των ειδικών-«σοφών» αν έχετε παρατηρήσει «εισηγείται», δεν αποφασίζει.

Τι σημαίνει εισηγείται; Ότι πολύ απλά προτείνουν, δεν υποχρεώνουν την κυβέρνηση να ακολουθήσει τις γνώμες τους.

Η δε κυβέρνηση, το πάει ακόμα καλύτερα. Ακούει τις εισηγήσεις των «σοφών» και τις μετατρέπει σε εντολές. Μετά λένε «εμείς κάνουμε αυτό που μας λένε οι ειδικοί».

Έτσι με το σύστημα αυτό δεν φταίει κανείς για τίποτα. ‘Έτσι δεν μπορούν να προκύψουν ποτέ ποινικές, πολιτικές και αστικές ευθύνες.

Και λέμε αστικές ευθύνες διότι: Δεν υπάρχει καμία υπογεγραμμένη μελέτη που να λέει ότι οι μάσκες προστατεύουν από τον κορωνοϊό.

Αντίθετα, εάν στο μέλλον έρθει μια μελέτη που να λέει ότι οι μάσκες ήταν άχρηστες και ότι επειδή μολύνονται από το άγγιγμα του χεριού προκάλεσαν π.χ. τόσες ασθένειες, όπως επίσης ότι προκλήθηκαν τόσες οικονομικές ζημιές, γιατί κανείς δεν είχε όρεξη να βγει από το σπίτι του ή γιατί τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος έκλειναν το αργότερο μέχρι τα μεσάνυχτα, με αποτέλεσμα άνθρωποι να πεθαίνουν και να αυτοκτονούν από τα οικονομικά προβλήματα, ποιος θα πληρώσει για αυτό;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι μεν θα λένε ότι εισηγούνταν και οι άλλοι ότι άκουγαν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.