«Ζαμπόν», γκαζόν, πράσινη κάμπια και οικολογία: Ο «Μεγάλος Περίπατος» είναι ανέκδοτο ή αυτοί που τον εμπνεύστηκαν;

«Ζαμπόν», γκαζόν, πράσινη κάμπια και οικολογία: Ο «Μεγάλος Περίπατος» είναι ανέκδοτο ή αυτοί που τον εμπνεύστηκαν;

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στη συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τον Αρη Πορτοσάλτε προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για ποιο λόγο ξεράθηκε το γκαζόν στην Ομόνοια, το μπέρδεψε με… ζαμπόν.

“Το γκαζόν στην Ομόνοια. Κάποια στιγμή ήρθε μια κάμπια ένα έντομο και άρχισε να το σκοτώνει, να το καταστρέφει. Το αποτέλεσμα είναι ότι κιτρίνισε το γκαζόν. Χαμός στα σόσιαλ μίντια καταστράφηκε το γκαζόν κτλ.

Τι μπορείς να κάνεις; Η μία λύση είναι να πεις εγώ θα βάλω ένα δυνατό σε εισαγωγικά δηλητήριο το οποίο είναι τοξικό που θα σκοτώσει την κάμπια και θα σώσει το ζαμπόν, ε το γκαζόν (γέλια) συγγνώμη, αλλά θα είναι επικίνδυνο για τους πολίτες, η άλλη λύση είναι να πας με βιολογικά μέσα… Εδώ θέλεις τον ειδικό θέλεις τον γεωπόνο ο οποίος θα σε συμβουλεύσει και εσύ θα πρέπει να ακούσεις τον γεωπόνο δεν μπορείς να κάνεις του κεφαλιού σου. Αυτό είναι που προσπαθούμε να φέρουμε μια νέα νοοτροπία στο δήμο Αθηναίων…”

Εντάξει, κάτι δεν πάει καλά…

«Βγήκε και δεν βγήκε. Αυτή είναι η ειλικρινής απάντηση, αλλά αυτή ήταν και η λογική του έργου. Η λογική του έργου ήταν ακριβώς να τρέξεις μια προσαρμογή, μια προσομοίωση»!

«Θα φύγουν οι ζαρντινιέρες;», ρωτήθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης για να απαντήσει: «Βεβαίως, σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάφεις ένα οδόστρωμα και σε καμία περίπτωση δεν είναι ανάπλαση να βάζεις μια ζαρντινιέρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε ότι τα κόστος τους ξεκινά από τα 550 ευρώ έκαστη και καταλήγει στα 5.000 ευρώ. Καταλάβατε τίποτα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.