ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Λυπάται» το Βερολίνο για τη νέα εισβολή του Oruc Reis – Με Λουκασένκο ασχολήθηκαν οι Ευρωπαίοι…

«Λυπάται» το Βερολίνο για τη νέα εισβολή του Oruc Reis – Με Λουκασένκο ασχολήθηκαν οι Ευρωπαίοι…

Στην Αθήνα αν περιμένουν βοήθεια από τους Γερμανούς ή κάποιον άλλον Ευρωπαίο για την νέα επικείμενη παραβίαση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας θα συνεχίσουν να περιμένουν για πολύ…

«Πολύ λυπηρό» αν προχωρήσει σε έρευνες το Oruc Reis ήταν το μόνο που είχε να πει το Βερολίνο και ο εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΕΞ για τη νέα εισβολή του τουρκικού ερευνητικού σκάφους στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Με μια «λύπη» καθάρισε το γερμανικό ΥΠΕΞ

Tην ίδια στιγμή οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμφώνησαν σήμερα στο Λουξεμβούργο στην επιβολή κυρώσεων κατά του προέδρου της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο για την καταστολή του κινήματος διαμαρτυρίας που εφαρμόζει το καθεστώς του, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) δύο διπλωματικές πηγές.

«Πολιτική συμφωνία επετεύχθη για την διεύρυνση της λίστας των κυρώσεων με την προσθήκη του προέδρου Λουκασένκο», δήλωσαν οι πηγές.

Νωρίτερα, ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας είχε ζητήσει από την ΕΕ να περιλάβει τον πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο στον νέο κατάλογο των κυρώσεών της.

«Πρέπει να παραδεχθούμε ότι από την τελευταία μας συνάντηση τίποτε δεν έχει βελτιωθεί. Το καθεστώς του Λουκασένκο συνεχίζει να ασκεί βία, εξακολουθούμε να βλέπουμε συλλήψεις ειρηνικών διαδηλωτών», δήλωσε ο Μάας.

​«Πρότεινα να ανοίξουμε τον δρόμο για άλλο ένα πακέτο κυρώσεων και ο Λουκασένκο θα πρέπει να είναι ένας απ’ αυτούς που θα περιληφθούν στον κατάλογο των κυρώσεων», πρόσθεσε ο Γερμανός υπουργός.

Για Τουρκία και «Οruc Reis» ούτε κουβέντα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.