ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Νέα κόμματα προβλέπει ο Γ. Τράγκας: «Θα αντικαταστήσουν οξειδωμένους πολιτικούς φορείς & καρβουνιασμένα πολιτικά τζάκια»

Νέα κόμματα προβλέπει ο Γ. Τράγκας: «Θα αντικαταστήσουν οξειδωμένους πολιτικούς φορείς & καρβουνιασμένα πολιτικά τζάκια»

Η συζήτηση για την δημιουργία νέων πολιτικών κομμάτων, που θα έλθουν να καλύψουν πολιτικά κενά, φουντώνει καθώς από όλα τα σημεία του πολιτικού φάσματος σημειώνεται ότι διαπιστώνεται σχετική ανάγκη στην κοινωνία.
Αυτό ακριβώς έθιξε και από την εκπομπή του στον Ελλάδα FM ο Γιώργος Τράγκας, τονίζοντας σχετικά:

Θα αντικαταστήσουν οξειδωμένους πολιτικούς φορείς και κατάμαυρα καρβουνιασμένα πολιτικά τζάκια. «Έχει μπουκώσει από ανθρακίλα το μπουρί τους, δεν κυκλοφορεί καθόλου αέρας».
Η «Νέα Δημοκρατία» του Κ. Μητσοτάκη θα φτάσει τα επίπεδα του σημερινού ΠΑΣΟΚ. Τα δύο αυτά κόμματα που λειτούργησαν ως πυλώνες από το ’74 και μετά, θα εξαυλωθούν, θα φύγουν από την ελληνική κοινωνία. Είναι αναγκαίο, η φύση πληρώνει τα κενά.
Επειδή κατέβαλλαν τίμημα πολιτικής λειτουργίας στον γερμανικό παράγοντα, θα κατέλθει η ΝΔ με ταχύτητα ανελκυστήρος, ο δε ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει εκεί που είναι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα σενάρια που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας, ένα κόμμα εξ’ αυτών θα αυτοπροσδιορίζεται στο κέντρο, ενώ ένα άλλο στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.
Ένας από τους λόγους που η συζήτηση πάντως συνεχίζεται είναι η ολοένα και πιο φανερή αποστασιοποίηση συγκεκριμένων Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας από την “γραμμή Μητσοτάκη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.