ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Περίεργες «αποκαλύψεις» από ΜΜΕ για Δ.Λιγνάδη: Τον τοποθετούν στην Ιθάκη το 2015 μόνο που… ήταν το 2018 (φώτο)

Περίεργες «αποκαλύψεις» από ΜΜΕ για Δ.Λιγνάδη: Τον τοποθετούν στην Ιθάκη το 2015 μόνο που… ήταν το 2018 (φώτο)

Μία… περίεργη αποκάλυψη έγινε λίγες ώρες πριν περάσει την πόρτα του δικαστηρίου ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου παρουσίασε φωτογραφίες στην εκπομπή της, σύμφωνα με τις οποίες ο κατηγορούμενος για παιδεραστία Δ.Λιγνάδης, ήταν στην Ιθάκη μαζί με τον αδερφό του και την ανιψιά του και έμενε στο σπίτι της Ελένης Κούρκουλα και του Διονύση Παναγιώτακη, οι οποίοι μάλιστα θα κατέθεταν και ως μάρτυρες υπεράσπισής του.

Στην πρώτη από τις φωτογραφίες παρουσίασε η εκπομπή στις 6 Αυγούστου 2015, ο Δημήτρης Λιγνάδης εμφανίζεται να χορεύει με την ανιψιά του σε πανηγύρι στην πλατεία του Σταυρού στην Ιθάκη.

Ενώ στη δεύτερη φωτογραφία, με ημερομηνία 11 Αυγούστου 2015, ο Δημήτρης Λιγνάδης εμφανίζεται στο λιμανάκι στις Φρίκες και πάλι σε ένα τοπικό πανηγύρι. Στην τρίτη φωτογραφία, όπου δεν υπάρχει ημερομηνία, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός εμφανίζεται με τον αδερφό του Γιάννη και την ανιψιά του στη θάλασσα.

Μόνο που σύμφωνα με όσα τόνισε ο Α.Μικελάτος «Πράγματι ευρίσκετο στην Ιθάκη τον μήνα Αύγουστο του 2015, φιλοξενούμενος της κ. Ελ. Κούρκουλα, όχι όμως κατά την ημερομηνία 8 ή/και 9 Αυγούστου, αλλά από τις 10 Αυγούστου και μετά και παρέμεινε μόνο έως τις 13 ή/και 14 Αυγούστου. Δεν μπορεί, μετά ταύτα, να γνωρίζει οτιδήποτε για το πριν τη 10η Αυγούστου 2015 χρονικό διάστημα».

Επιπλέον σύμφωνα με το Instagram του Δ.Λιγνάδη και η τρίτη φωτογραφία που παρουσιάστηκε δεν είναι από το 2015, αλλά από το 2018!

Δηλαδή το ρεπορτάζ της εκπομπής που προσπαθούσε να επιβεβαιώσει το άλλοθι του Δ.Λιγνάδη αποδείχθηκε λανθασμένο. Το μεγάλο ερώτημα είναι το γιατί έγινε εξ αρχής το «ρεπορτάζ»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.