ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ντροπή: Κοροϊδευτικά βίντεο για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Ν.Σμύρνη! – Συνελήφθη ο «σπρίντερ» (βίντεο) (upd2)

Ντροπή: Κοροϊδευτικά βίντεο για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Ν.Σμύρνη! – Συνελήφθη ο «σπρίντερ» (βίντεο) (upd2)

(upd 19:00) Κάποιοι στα social media θεωρούν αστείο να φτιάχνουν χιουμοριστικά βιντεάκια με τον ξυλοδαρμό και τον τραυματισμό του αστυνομικού χθες στη Νέα Σμύρνη. Συνελήφθη ο «σπρίντερ-κομάντο» διαδηλωτής.

Συγκεκριμένα έχουν κάνει μοντάζ, που παρουσιάζουν το καταδρομικό «σπρίντ» 100 μέτρων του διαδηλωτή που εφόρμησε μόνος(!) του ενάντια στην ομάδα ΔΡΑΣΗ και έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι σαν συμμετέχοντα σε κάποιου είδους αθλητική διοργάνωση.

Μάλιστα σε ένα εξ’ αυτών παρομοιάζουν τον «σπρίντερ» με τον Κώστα Κεντέρη!

Υπενθυμίζουμε πως ευτυχώς ο αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του παρά τον ξυλοδαρμό του από τον οργισμένο από την κυβέρνηση όχλο.

https://twitter.com/Yiannsfendilak1/status/1369631549809950724?s=20

https://twitter.com/ezekielpulpv/status/1369441625676611587?s=20


Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε τον 30χρονο Έλληνοϊρακινό «ινδιάνο» (τελικά δεν ήταν αλβανικής καταγωγής) , όπως είναι ευρέως γνωστός στους κύκλους των οπαδών, ο οποίος δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό του και στο τέλος της «καταδρομικής» κούρσας του «άρπαξε» τον αστυνομικό από το μηχανάκι και με λαβή-τζούντο τον έριξε.

Ο συγκεκριμένος άνδρας συνελήφθη στη Μαγούλα, ενώ είναι γνωστός οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας και δεν είχε σχέση με πολιτικούς χώρους.

Η αποφασιστικότητα και η μοναχικότητα με την οποία εφορμά απέναντι στους ανώτερα αριθμητικά κι εξοπλισμένους αστυνομικούς, ενώ όλοι τρέχουν τρομαγμένοι δείχνει ότι ήταν «εμπειροπόλεμος» από παρόμοια περιστατικά.

Άλλος ένας εκ των δραστών της επίθεσης έχει συλληφθεί και είναι επίσης μέλος συνδέσμου οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας.

Όπως γίνεται φανερό ο κόσμος στη Νέα Σμύρνη όσο κι αν θέλει να τον παρουσιάσει η κυβέρνηση ως «ακροαριστερό» ήταν ετερόκλητος, από όλους τους πολιτικούς χώρους και είχε μέσα «κάθε καρυδιάς καρύδι». Οι πολίτες πολύ απλά δεν αντέχουν την καταπίεση των απαγορεύσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.