ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πώς εξευτελίστηκαν τα 200 χρόνια της Επανάστασης: Ο Κ.Μητσοτάκης ως «Μακρυγιάννης» & η Γ.Αγγελοπούλου ως «Μπουμπουλίνα»

Πώς εξευτελίστηκαν τα 200 χρόνια της Επανάστασης: Ο Κ.Μητσοτάκης ως «Μακρυγιάννης» & η Γ.Αγγελοπούλου ως «Μπουμπουλίνα»

«Γλείψιμο» μέχρι θανάτου, τρολάρισμα, πισώπλατη σατυρική μαχαιριά από μια συμπολιτευόμενη εφημερίδα που εσχάτως δεν είναι και τόσο… φιλοκυβερνητική;

Ότι και να σημαίνει το εξώφυλλο στο ένθετο περιοδικό BHMAgazino της κυριακάτικης εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» του ομίλου Μαρινάκη, σίγουρα θα γίνει το talk of the country τις επόμενες ημέρες με το εξώφυλλο, όπου στην θέση των ηρώων της Επανάστασης του 1821, έχουν τοποθετηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως στρατηγός Μακρυγιάννης, και η Ιωάννα Αγγελοπούλου, ως Μπουμπουλίνα! Μόνο ο Λιγνάδης λείπει!

Επίσης απεικονίζονται ξένοι ηγέτες της ΕΕ, της Βρετανίας, της Ρωσίας κλπ. επίσης με τις στολές των ηρώων της επανάστασης.

Πιο συγκεκριμένα στο εξώφυλλο, όπου τα πρόσωπα των γνωστών πολιτικών προστέθηκαν στις εικόνες ηρώων της επανάστασης του 1821, η απόλυτη ύβρις (ή το απόλυτο τρολάρισμα), είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να εμφανίζεται ως στρατηγός Μακρυγιάννης, η Γιάννα Αγγελοπούλου ως Μπουμπουλίνα, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ως Μαντώ Μαυρογένους, ο Μπόρις Τζόνσον ως λόρδος Μπάιρον, ο Εμανουέλ Μακρόν «ντύνεται» Καποδίστριας, ο Μάριο Ντράγκι παρουσιάζεται ως Ανδρέας Μιαούλης και πάει λέγοντας…

Πάρτι εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες στα social media, με αφορμή το εξώφυλλο του περιοδικού του «Βήματος» που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή.

https://twitter.com/JeronymoBoss/status/1372543252306534406




https://twitter.com/f5uOcOHuhjEsvJK/status/1372641485871587333



https://twitter.com/space_blanket12/status/1372583480849276937










Σημειώνεται ότι λίγο μετά την «έκρηξη» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το διαφημιστικό για το περιοδικό αποσύρθηκε, όπως και το εξώφυλλο από τη σελίδα του BHMAgazino στο Facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.