ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Μπέος: «Η εισαγγελέας έδειξε εμπάθεια στο πρόσωπό μου – Οι νομικοί μου της ετοιμάζουν αναφορά» (βίντεο)

«Είναι πραγματικά κρίμα για την εισαγγελέα υπηρεσίας να κρίνει ότι πρέπει να συλληφθώ για τη φράση "εσύ βάλε μυαλό"»

Α.Μπέος: «Η εισαγγελέας έδειξε εμπάθεια στο πρόσωπό μου – Οι νομικοί μου της ετοιμάζουν αναφορά» (βίντεο)

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε το πρωί της Πέμπτης (11/4), ανέφερε πως η εισαγγελέας έδειξε εμπάθεια στο πρόσωπό του και ότι έκανε κατάχρηση εξουσίας, και τόνισε πως «φυσικά θα κριθεί για αυτή την ενέργεια. Ήδη έχει δοθεί εντολή στους νομικούς μου να ετοιμάζουν αναφορά προς το πρόσωπό της».

Παράλληλα, χαρακτήρισε ψευδή την είδηση της σύλληψής του.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η συνέντευξη τύπου είχε προγραμματιστεί, προκειμένου να αναφερθεί στο θέμα της επίθεσης που σημειώθηκε στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ την περασμένη Παρασκευή.

«Είναι δικαίωμα του κάθε Ελληνα πολίτη να υποβάλλει μήνυση για οποιοδήποτε λόγο κρίνει αυτός. Όμως, είναι υποχρέωση της εισαγγελίας να αξιολογεί και να κρίνει την κρισιμότητα της κατάστασης, αλλά και αν η μήνυση ευσταθεί και που στηρίζεται.

Είναι πραγματικά κρίμα για την εισαγγελέα υπηρεσίας να κρίνει ότι πρέπει να συλληφθώ για τη φράση “εσύ βάλε μυαλό” σε μία δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που θεωρήθηκε απειλή» ανέφερε ο κ. Μπέος.

Ο κ. Μπέος μίλησε για κατάντια από πλευράς της εισαγγελέα, ότι έδειξε εμπάθεια στο πρόσωπό του και ότι έκανε κατάχρηση εξουσίας.

«Φυσικά θα κριθεί για αυτή του την ενέργεια. Ήδη έχει δοθεί εντολή στους νομικούς μου να ετοιμάζουν αναφορά προς το πρόσωπό της» συμπλήρωσε.

«Είναι ντροπή, λειτουργοί της δικαιοσύνης να εμπλέκονται σε τέτοιες λογικές και πρακτικές λόγω των κοινωνικών σχέσεων που έχουν με κάποιους χασοδίκες και να εκτίθενται ανεπανόρθωτα» είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δήμαρχος έθεσε εαυτόν στη διάθεση της δικαιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.