ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αστεροσκοπείο – ΕΜΥ: Χαμός στο Twitter για την επιχείρηση «καπελώματος» από την κυβέρνηση

«Ο καιρός θα είναι με εντολή Μητσοτάκη;»

Αστεροσκοπείο – ΕΜΥ: Χαμός στο Twitter για την επιχείρηση «καπελώματος» από την κυβέρνηση

Οι χρήστες των social media δεν έκρυψαν την δυσανασχέτηση τους για την ένταξη της ΕΜΥ και του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Πολιτική Προστασία που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ.

Στην απόφαση αυτή αντέδρασαν οι επιστήμονες του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, με τον διευθυντή του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Μανώλη Πλειώνη να απαντά στον Μητσοτάκη ότι ο κάθε φορέας έχει το δικό του μετερίζι «με σεβασμό στις θεμελιώδεις διαφορές και στις ιδιαιτερότητες του, που είναι απαραίτητες για την υλοποίηση της αποστολής του, αλλιώς είναι πιθανό να οδηγηθούμε πάλι σε αναποτελεσματικότητα, ανεξάρτητα από τις προθέσεις».

Με αναρτήσεις στο Twitter, χρήστες κατακεραυνώνουν την απόφαση Μητσοτάκη που «καπελώνει» τους ανεξάρτητους φορείς και τους επιστήμονες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.