ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ε.Ακρίτα για Ν.Ηλιόπουλο: «Καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο – Για να μην πω τίποτα χειρότερο»

«Ο Ν.Ηλιόπουλος ήταν ο πρώτος που με καλωσόρισε με ανοιχτή αγκαλιά, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου»

Ε.Ακρίτα για Ν.Ηλιόπουλο: «Καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο – Για να μην πω τίποτα χειρότερο»

Η Έλενα Ακρίτα έκανε μια ανάρτηση στα social media και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στον Νάσο Ηλιόπουλο ο οποίος σήμερα στην συνεδρίαση της ομάδας Αχτσιόγλου φέρεται να είπε πως «Το ζήτημα είναι καταρχάς πολιτικό και ύστερα πολιτικού προσωπικού αλλά η ηγεσία επιλέγει να μην το προσεγγίζει έτσι και για αυτό αναλώνεται στην κατασκευή εσωτερικών εχθρών, με αποτέλεσμα το τοπίο να θυμίζει βούρκο».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ο Νάσος Ηλιόπουλος ήταν ο πρώτος που με καλωσόρισε με ανοιχτή αγκαλιά, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα μου. Είχε προηγηθεί μια μακρά και εγκάρδια διαδικτυακή επικοινωνία και ήξερα ότι με εκτιμούσε. Σήμερα μάς δήλωσε πως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων που επέλεξε τον Κασσελάκη ζει στο βούρκο. Ανάμεσα τους κι εγώ. Χτες ευχήθηκα να παραμείνει. Λάθος. Νάσο, καλό δρόμο κι απ’ το πεζοδρόμιο. Για να μην πω τίποτα χειρότερο πάνω στην οργή και τη θλίψη μου».

Χθες βέβαια η Ακρίτα είχε κάνει μια άλλου είδους ανάρτηση εν αναμομή της κρίσιμης συνεδρίασης της ομάδας Αχτσιόγλου που συμμετέχει και ο Νάσος Ηλιόπουλος:

Συγκεκριμένα είχε γράψει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αύριο Κυριακή κάποιοι συνάδελφοί από την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα θα αποφασίσουν με ποιους θα παν και ποιους θ’ αφήσουν. Είναι άτομα που εκτιμώ κι ελπίζω να παραμείνουν για να δώσουμε αυτή τη δύσκολη μάχη όλοι μαζί. Νάσο, Σία, Αλέξη σάς χρειαζόμαστε.Κι εσένα Έφη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.