ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ένσταση σε Α.Π. για την συμμετοχή του κόμματος «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» του Ν.Νικολόπουλου – Το θεωρούν «κέλυφος» του Η.Κασιδιάρη

Δύσκολες εποχές για την Δημοκρατία

Ένσταση σε Α.Π. για την συμμετοχή του κόμματος «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» του Ν.Νικολόπουλου – Το θεωρούν «κέλυφος» του Η.Κασιδιάρη

Η Νέα Δημοκρατία θα συμπεριλάβει στο υπόμνημα με την ένσταση για το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» που θα καταθέσει ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης στον Άρειο Πάγο τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες», του Νίκου Νικολόπουλου, το νέο κόμμα, που κατέθεσε ο Αχαιός πολιτικός στον Άρειο Πάγο, το οποίο θεωρείται από την κυβέρνηση ως «κέλυφος» του κόμματους του Ηλία Κασιδιάρη.

Βάσει του (αντισυνταγματικού, όπως θεωρούν πολλοί συνταγματολόγοι) νόμου (τις δύο τροπολογίες) για τον αποκλεισμό του κόμματος «Εθνικό Κόμμα Έλληνες», ο Άρειος Πάγος θα ελέγξει έναν προς έναν τους υποψηφίους για να διαπιστώσει αν έχει έστω και ένας από αυτούς την οποιαδήποτε συμμετοχή ως μέλος ή οπαδός στο «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» ή στην «Χρυσή Αυγή».

Αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει μια τέτοια σχέση (ήδη η αλλαγή του τίτλου από «Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος» σε «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» έχει προκαλέσει πολλές ανησυχίες στην κυβέρνηση), τότε το κόμμα θα κοπεί από τις εκλογές, όπως σαφώς ορίζει ο νόμος.

Δημοσιεύματα του φιλοκυβερνητικού τύπου σήμερα, έφεραν τον Ν.Νικολόπουλο, πρώην υφυπουργό επί κυβέρνησης Σαμαρά να έχει έρθει σε συμφωνία με τον Η.Κασιδιάρη, ο οποίος υποτίθεται ότι θα εκδηλώσει δημόσια στήριξη αμέσως μετά την ανακήρυξη του κόμματος «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες», ως νόμιμου υποψήφιου για τις εκλογές.

Κάτι που βέβαια ο Ν.Νικολόπουλος το διέψευσε κατηγορηματικά, διαβεβαιώνοντας ότι βρήκε περίπου 300 υποψήφιους μέσα σε 48 ώρες…

Δύσκολες εποχές για την δημοκρατία…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.