ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Κύρτσος: Βαθμολόγησε την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη – Την άφησε… μετεξεταστέα

Δείτε πώς βαθμολόγησε την κυβέρνηση ο Γ.Κύρτσος

Γ.Κύρτσος: Βαθμολόγησε την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη – Την άφησε… μετεξεταστέα

Κάτω από τη βάση πήρε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη βαθμολογία που της έβαλε ο ευρωβουλευτής, Γιώργος Κύρτσος. 

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κύρτσος βαθμολογεί με άριστα το 10 το έργο της κυβέρνησης κάτω από τη βάση σε όλους σχεδόν τους τομείς, με χαρακτηριστικό το 0 ως προς τον έλεγχο συμφερόντων. Ξεχωρίζουν επίσης οι πολύ χαμηλές βαθμολογίες σε ό,τι αφορά την επίδοση της κυβέρνησης σε ζητήματα Κοινωνίας (2) και Κράτους Δικαίου (2).

Ακολουθεί η ανάρτηση του ευρωβουλευτή:

Η βαθμολογία μου στο έργο της κυβέρνησης. (άριστα το 10)

Οικονομία 3

Κοινωνία 2

Έλεγχος συμφερόντων 0

Εξωτερική πολιτική 4

Σχέσεις με θεσμούς 8

Επενδύσεις,εκσυγχρονισμός 3

Κράτος Δικαίου 2

Από τις ευρωπαικές προσδοκίες στη βαλκανική μιζέρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.