ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Γ.Τσίπρας: «Ένα κόμμα δεν είναι ξενοδοχείο, μένω μέχρι να φύγω»

«Χώρος στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει για όλους, αρκεί να πάμε με μια συντεταγμένη πορεία από εδώ και πέρα, παρά τα όσα έχουν λεχθεί»

Γ.Τσίπρας: «Ένα κόμμα δεν είναι ξενοδοχείο, μένω μέχρι να φύγω»

Ο Γιώργος Τσίπρας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «ένα κόμμα δεν είναι ξενοδοχείο, μένω μέχρι να φύγω», προσθέτοντας «ή μένεις γιατί θεωρείς ότι τα βασικά πράγματα σε ενώνουν».

«Χώρος στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει για όλους, αρκεί να πάμε με μια συντεταγμένη πορεία από εδώ και πέρα, παρά τα όσα έχουν λεχθεί» είπε ο Γιώργος Τσίπρας, εκ των στενών συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, σκιαγράφησε την εικόνα που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι η κατάσταση ήταν πρωτοφανής και ανώμαλη και ζήτησε να σταματήσει η αμφισβήτηση μιας καθόλα δημοκρατικής εκλογής.

Σημείωσε πως από την πλευρά Κασσελάκη έχει επιδεχθεί υπομονή σε διάφορα πράγματα που έχουν λεχθεί.

Επίσης, είπε ότι περίμενε διάψευση των δημοσιευμάτων της Κυριακής περίμενε από την ομάδα Αχτσιόγλου.

Σε αυτό το πλαίσιο, εκτίμησε ότι θα λήξει μόνο του το «ανώμαλο καθεστώς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό τελειώνει τώρα», υπογράμμισε σε αυστηρό τόνο. Δεν υπάρχει εσαεί, διαμήνυσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.