ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Καλύτερα να το κλείσει: Nέα γκάφα από τον Γ.Κουμουτσάκο στο Twitter για τον βιαστή του Κολωνού

Μάλλον κάποιος πρέπει να πάρει τους κωδικούς στο twitter από τον Γιώργο Κουμουτσάκο

Καλύτερα να το κλείσει: Nέα γκάφα από τον Γ.Κουμουτσάκο στο Twitter για τον βιαστή του Κολωνού

Καλύτερα να διαγράψει το Twitter ο Γιώργος Κουμουτσάκος, μιας και δεν σταματά να κάνει γκάφες προσπαθώντας συνεχώς να τις… διορθώσει με άλλες γκάφες.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην προσπάθειά του να πολιτικοποιήσει, υπέρ της Νέας Δημοκρατίας φυσικά, την ανατριχιαστική υπόθεση του Κολωνού με θύμα τη 12χρονη, έγραψε χθες στο twitter: «Πάλι καλά που το ανθρωπόμορφο τέρας του Κολωνού, θα δικαστεί για κακούργημα και όχι για πλημμέλημα, όπως θα ίσχυσε με το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ».

ΓΙώργος Κουμουτσάκος

Μετά τον σάλο που ακολούθησε, καθώς ο βιασμός δεν ήταν ποτέ πλημμέλημα, ο κ. Κουμουτσάκος διέγραψε την ανάρτησή του και επανήλθε σήμερα.

Όχι δριμύτερος, πάντως, όπως ο ίδιος νόμιζε, καθώς υπέπεσε σε ένα γκάφα.

«Όφειλα να ανακαλέσω& να διορθώσω το ανακριβές tweet το οποίο & διέγραψα. Η αλήθεια είναι ότι στο απεχθές έγκλημα του βιασμού μετά την αλλαγή του Ποιν. Κώδικα απ’ τη Νέα Δημοκρατία ο δράστης αντιμετωπίζει κάθειρξη έως και ισόβια. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε!!!», έγραψε με θάρρος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Μόνο που δυστυχώς για τον ίδιο ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, υπερψήφισε το σχετικό άρθρο, το άρθρο 71 δηλαδή του ν.4855/2021. πρακτικά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα τη σβήσει, λέτε, κι αυτή την ανάρτηση;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.