ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κ.Μητσοτάκης: Ενδεχόμενο να ακυρωθεί το ταξίδι του στις ΗΠΑ λόγω αντιδράσεων των ομογενών

Με την παρέμβαση της ελληνικής ομογένειας προς τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν

Κ.Μητσοτάκης: Ενδεχόμενο να ακυρωθεί το ταξίδι του στις ΗΠΑ λόγω αντιδράσεων των ομογενών

Υπάρχουν νέες πληροφορίες σχετικά με την ακύρωση της προγραμματισμένης επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ουάσινγκτον στις 4 Απριλίου. Εξακριβωμένες πηγές αναφέρουν ότι, μετά από παρέμβαση της ελληνικής ομογένειας προς τον Πρόεδρο Μπάιντεν, ζητήθηκε η μη διεξαγωγή της συνάντησης για λόγους που δεν τιμούν τον Πρωθυπουργό.

Όλα είχαν ξεκινήσει από μία τοποθέτηση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνη, ο οποίος, είχε αναφέρει σε ομιλία του, ότι στις 4 Απριλίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στην Ουάσινγκτον, για να συναντήσει τον Τζο Μπάιντεν, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, που διοργανώνονται στον Λευκό Οίκο για την επέτειο της Ελληνική Επανάστασης του 1821.

Θολές εξηγήσεις για την ακύρωση της συνάντησης Μητσοτάκη-Μπάιντεν από το Μαξίμου

Όμως, χωρίς να υπάρξει καμία σοβαρή εξήγηση, η συνάντηση ακυρώθηκε, προκαλώντας πολλά ερωτήματα.

Μάλιστα, το αφήγημα της κυβέρνησης, ήταν, ότι η ακύρωση, έγινε, διότι τις ίδιες μέρες, θα γίνει το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, αποδεικνύεται ότι οι βαθύτερες αιτίες για την ακύρωση του ταξιδιού του πρωθυπουργού, στην Ουάσινγκτον, έγινε, διότι οι ομογενείς του έβαλαν μπλόκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.