Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Ν.Μποφίλιου για έγκλημα στα Τέμπη: «Δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη»

«Αυτό είναι υπόσχεση»

Ν.Μποφίλιου για έγκλημα στα Τέμπη: «Δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη»

Η Νατάσσα Μποφίλιου μιλώντας σήμερα στον «αέρα» της εκπομπής «Εξελίξεις τώρα», αναφέρθηκε στο έγκλημα των Τεμπών και τα πρόσφατα συλλαλητήρια στη χώρα στη μνήμη των 57 νεκρών από τη σιδηροδρομική τραγωδία λέγοντας πως «δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Ειδικότερα, η Νατάσσα Μποφίλιου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι συνταρακτική η στάση αυτών των ανθρώπων που έκαναν ξανά τους Έλληνες, σε όλον τον κόσμο, περήφανα να μπορούν να μιλήσουν και να φωνάξουν για πράγματα αυτονόητα, όπως είναι η δικαιοσύνη. Είναι οι οδηγοί μας, αυτοί δίνουν τον τόνο. Oφείλουμε να σταθούμε στο πλάι τους όλοι οι άνθρωποι, όλοι οι πολίτες. Οι καλλιτέχνες που έχουν λίγο πιο δυνατά τη φωνή τους, εξαιτίας του ότι απευθύνονται σε τόσο κόσμο, από την πρώτη στιγμή, όπως όφειλαν, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων».

«Το μόνο που υποσχόμαστε εμείς και ο ελληνικός λαός είναι ότι δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη».

«Φυσικά βρεθήκαμε χθες ήταν όλο το σωματείο μας στο Σύνταγμα. Όλη η Ελλάδα ήταν εκεί και όπου υπάρχει Έλληνας φώναζε το ίδιο σύνθημα. Είμαστε στο πλευρό αυτών των ανθρώπων και θα είμαστε μέχρι το τέλος. Αυτό είναι υπόσχεση» συμπλήρωσε, επίσης, η Νατάσσα Μποφίλιου στον αέρα της ενημερωτικής εκπομπής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.