ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ο Κ.Μητσοτάκης πραγματοποίησε αυτοψία στην καμένη Πάρνηθα χαμογελαστός! (βίντεο)

Μαζί του ήταν ο Β.Κικίλιας

Ο Κ.Μητσοτάκης πραγματοποίησε αυτοψία στην καμένη Πάρνηθα χαμογελαστός! (βίντεο)

Με μια επίσκεψη που ανακοινώθηκε την τελευταία στιγμή από «πηγές» του Μαξίμου, σε μια στιγμή που η κατάσταση φαίνεται να τίθεται υπό έλεγχο (μερικό τουλάχιστον) στην Πάρνηθα και αφού πρώτα «έλαμψε» δια της απουσίας του όλες τις προηγούμενες δύσκολες ημέρες για τη χώρα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε για… αυτοψία στον πολύπαθο αττικό πνεύμονα.

Ωστόσο αυτό που προκάλεσε -για ακόμη μια φορά- αρνητική εντύπωση ήταν το χαμόγελο που είχε στα χείλη καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής του.

Πρόκειται για μια επίσκεψη που έγινε σε καμένα γη, εκεί που πολλοί άνθρωποι είδαν να χάνεται το σπίτι τους, εκεί που συντελέστηκε μια τεράστια οικολογική καταστροφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαζί με τον Κ.Μητσοτάκη ήταν ο Β.Κικίλιας, ο οποίος εμφανίστηκε πιο σκεπτικός και φορώντας ένα -μάλλον πρόχειρο- μαύρο μπλουζάκι για να δείξει τη θλίψη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.