ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Παύλος Πολάκης υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων;

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομά του ως υποψηφίου στην Αυτοδιοίκηση

Ο Παύλος Πολάκης υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων;

Επανέρχονται τα σενάρια για μετακίνηση του Παύλου Πολάκη, στην Αυτοδιοίκηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πολάκης, που μετά τις αναρτήσεις του κατά τραπεζιτών, δημοσιογράφων και άλλων δημόσιων προσώπων βρέθηκε εκτός ψηφοδελτίου Χανίων, αλλά δεν διαγράφηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλαδή, να διαγραφεί για ένα χρονικό διάστημα -οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν το εξάμηνο- και να κατέβει ανεξάρτητος, αλλά με τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποψήφιος στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Κρήτης, τον Δήμο Χανίων.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Χανίων φαίνεται ότι αποτελεί πολύφερνη νύφη για αρκετούς, καθώς, εκτός από τον νυν δήμαρχο Παναγιώτη Σημανδηράκη, στενό πολιτικό φίλο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκου Ανδρουλάκη, με σχέσεις και με τη Ν.Δ., φαίνεται ότι προαλείφεται και ο δήμαρχος του (γειτονικού) Δήμου Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα με την εκλογή του, το 2011, ως δημάρχου Σφακίων, όπου παρέμενε έως το 2015, οπότε εξελέγη βουλευτής Χανίων, για να αναλάβει στις κυβερνήσεις Τσίπρα αρχικά υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Ιούλιος 2015 – Αύγουστος 2015) και στη συνέχεια αναπληρωτής υπουργός Υγείας (Σεπτέμβριος 2015 – Ιούλιος 2019).

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του κ. Πολάκη ως υποψηφίου στην Αυτοδιοίκηση.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής Χανίων είχε συζητήσει με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής απέναντι στον άσπονδο φίλο του, Γ. Πατούλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.