ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Π.Παρασκευαΐδης βουλευτής ΠΑΣΟΚ: «Θα οδηγήσουμε τα παιδιά στην ομοφυλοφιλία με αυτό το νομοσχέδιο» (βίντεο)

«Η υπογεννητικότητα και το εν γένει δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, που τείνει να εξελιχθεί σε εθνική πληγή»

Π.Παρασκευαΐδης βουλευτής ΠΑΣΟΚ: «Θα οδηγήσουμε τα παιδιά στην ομοφυλοφιλία με αυτό το νομοσχέδιο» (βίντεο)

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, μίλησε για το νομοσχέδιο σχετικά με το γάμο των ομοφυλόφιλων και την τεκνοθεσία και μεταξύ άλλων τόνισε ότι «θα οδηγήσουμε τα παιδιά στην ομοφυλοφιλία».

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Η υπογεννητικότητα και το εν γένει δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, που τείνει να εξελιχθεί σε εθνική πληγή και απειλεί μακροπρόθεσμα την επιβίωση του έθνους, δεν λύνεται με τους γάμους των ομοφυλόφιλων, αλλά με γάμους νέων ετερόφυλων ζευγαριών που θα τεκνοποιούν και θέλουν στήριξη και κίνητρα για να κάνουν παιδιά, πολλά παιδιά.

Υπάρχουν τόσα ετερόφυλα ζευγάρια που θέλουν παιδιά γιατί πρέπει να τα δώσουμε στο ομόφυλο. Το πρότυπο του παιδιού θα είναι το ομόφυλο και θα τα οδηγήσουμε στην ομοφυλοφιλία».

Πηγές του ΠΑΣΟΚ, στο άκουσμα των παραπάνω, πήραν θέση λέγοντας:

«Οι απόψεις αυτές δεν απηχούν τη θέση του κόμματος».

Μετά τον ντόρο, ο πολιτικός βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του Action24, όπου και είχε την ευκαιρία να μιλήσει ξανά για το θέμα.

Τι δήλωσε, εν μέσω έντασης στο τηλεοπτικό στούντιο, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ:

«Δεν έχουμε αυτή τη φοβία ότι θέλουν να μας περάσουν προς αυτή την κατηγορία των ανθρώπων. Το πρόβλημα έγκειται στα παιδιά. Τα δικαιώματα των παιδιών ποιός θα τα υπερασπιστεί;

Εγώ εξάλλου διάβασα σήμερα για τον κ. Γαβαλά, ο οποίος είπε πως “ήταν δύο παιδιά που ήθελα να τα πάρω στο σπίτι, αλλά το συζήτησα με τη ψυχαναλύτρια και είπαμε ότι το παιδί χρειάζεται μάνα και πατέρα. Τρελαίνομαι που ξαφνικά θέλουμε παιδιά”. Καταλαβαίνετε ότι οι ίδιοι ομολογούν ότι το παιδί θέλει μάνα και πατέρα.

Το σύμφωνο συμβίωσης τα λύνει όλα τα προβλήματα! Δεν έχουμε θέματα ισότητος αλλά δικαιωμάτων των παιδιών. Έστω ότι μεγαλώνουν με γονέα 1 ή 2. Θα το δούμε το νομοσχέδιο. Εγώ δεν είμαι ενάντια σε αυτά τα ζευγάρια. Το μόνο πρόβλημα που έθεσα είναι το θέμα των παιδιών.

Ο γάμος έχει λυθεί με το σύμφωνο συμβίωσης. Αν τον βάζουν όμως για να τον χρησιμοποιήσουν για την τεκνοθεσία και την παρένθετη μητέρα, εκεί προχωράει το πράγμα. Πρέπει να βλέπουμε λίγο παραπέρα. Ο κ.Κασσελάκης δεν είχε πει ότι θέλει δύο παιδιά με παρένθετη μητέρα;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε από το 2ο λεπτό μέχρι το 7:30 και από το 15ο λεπτό του βίντεο την τοποθέτηση του βουλευτή:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.