ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πού είναι ο Κ.Μητσοτάκης;

Η Ελλάδα «βράζει» για τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, ωστόσο ο πρωθυπουργός είναι άφαντος

Πού είναι ο Κ.Μητσοτάκης;

Άφαντος είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, την ώρα που η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται υπό πίεση, λόγω της τραγικής αντίδρασης της Ελληνικής Αστυνομίας στα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. 

Ο πρωθυπουργός δεν έχει κάνει καμία δήλωση -η μόνη πληροφορία που υπάρχει είναι ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον Κροάτη πρωθυπουργό- ενώ δεν έχει κάνει και καμία ενέργεια ώστε να απομακρυνθεί ο Γιάννης Οικονόμου από την ηγεσία του υπουργείο.

Ο Κ.Μητσοτάκης έχει δεχθεί επίθεση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ και στο Twitter πολλοί είναι οι χρήστες που απορούν που βρίσκεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κ.Μητσοτάκης ήταν πριν λίγες ώρες με στελέχη κατασκευαστικών εταιριών και εκδότες οι οποίοι θέλουν να ξεφορτώσουν τις ιστοσελίδες τους στον Μπάκο-Καϋμενάκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.