ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βουλή: Ο Α.Σαμαράς «γύρισε την πλάτη» στον Κ.Μητσοτάκη – Εκτός αίθουσας όταν μιλούσε ο πρωθυπουργός

Ηχηρή απουσία Α.Σαμαρά από τη Βουλή κατά την ομιλία του Κ.Μητσοτάκη

Βουλή: Ο Α.Σαμαράς «γύρισε την πλάτη» στον Κ.Μητσοτάκη – Εκτός αίθουσας όταν μιλούσε ο πρωθυπουργός

Ένα ηχηρό μήνυμα έστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος ήταν εντός Βουλής αλλά εκτός Ολομέλειας κατά την τοποθέτηση του πρωθυπουργό για τον προϋπολογισμό.

Από την τηλεόραση του γραφείου φαίνεται να επέλεξε ο Αντώνης Σαμαράς την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, δίνοντας ένα ακόμα μήνυμα δυσαρέσκειας προς τον πρωθυπουργό μετά το «αντάρτικο» για την τροπολογία Καιρίδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς την Παρασκευή βγήκε στο «αντάρτικο» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή την τροπολογία σχετικά με τη νομιμοποίηση των παράνομων μεταναστών. Ο πρώην πρωθυπουργός ζήτησε από την κυβέρνηση να αποσύρει την τροπολογία. Μάλιστα επανήλθε το Σάββατο μέσω διαρροής, αδειάζοντας το Μέγαρο Μαξίμου μέσω Παύλου Μαρινάκη, καθώς παρέπεμψε σε δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.