ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σ.Πέτσας: «Η μόνη λύση για σταθερότητα και ανάπτυξη είναι η ψήφος στη Ν.Δ.»

Αν θέλετε ρήματα στην τσέπη σας ψηφίστε Κ.Μητσοτάκη

Σ.Πέτσας: «Η μόνη λύση για σταθερότητα και ανάπτυξη είναι η ψήφος στη Ν.Δ.»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, μίλησε την Κυριακή (02/04) για τις επικείμενες εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου και τόνισε ότι «η μόνη λύση για σταθερότητα και ανάπτυξη είναι η ψήφος στη Ν.Δ.».

Επίσης, σε σχετική συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Στέλιος Πέτσας ανέφερε για τη δημιουργία του φράχτη στον Έβρο: «Τέσσερις στους πέντε Έλληνες φαίνεται ότι είναι υπέρ τέτοιων λύσεων, οι οποίες προστατεύουν το κράτος μας απέναντι σε κάποιον που θέλει να μπει από το παράθυρο και όχι από την πόρτα στη χώρα μας. Δεν μπορώ να ακούω θέματα, όπως αυτά που ανακοινώνει η αντιπολίτευση ή ενέργειες όπως του ευρωβουλευτή κ. Παπαδημούλη που προσπαθούν να τορπιλίσουν την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Είναι απέναντι στα εθνικά μας συμφέροντα».

Ακόμα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ως προς τη μείωση των φόρων το εξής: «Μειώνουμε και θα συνεχίσουμε να μειώνουμε τους φόρους. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι αυτό είναι ταξικό και θα το ανατρέψουμε. Είναι δυνατόν αυτό να είναι στην άκρη της προεκλογικής ατζέντας; Όχι. Είναι κομβικό ζήτημα. Θέλετε να συνεχίσουμε να μειώνουμε τους φόρους; Θέλετε να σας μένουν περισσότερα λεφτά στην τσέπη σας; Η απάντηση είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, όσον αφορά στην πορεία της εθνικής οικονομίας, ο ίδιος δήλωσε: «Η σταθερότητα και η ασφάλεια είναι απαραίτητα στοιχεία για να αναπτυχθούμε. Το 2022 ο ρυθμός ανάπτυξης στην Ελλάδα ήταν περίπου 6%, σχεδόν υπερδιπλάσιος από τον αντίστοιχο της Ε.Ε.».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.