ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Συνεδριάζει σήμερα στις 12:00 το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Κ.Μητσοτάκη

Τα θέματα που θα συζητηθούν

Συνεδριάζει σήμερα στις 12:00 το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Κ.Μητσοτάκη

Σήμερα Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι, συνεδριάζει, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, το υπουργικό συμβούλιο.

Τα θέματα της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου είναι τα εξής:

  • Εισήγηση από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, σχετικά με την πορεία εφαρμογής του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0
  • Ενημέρωση από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, για τα οικονομικά ζητήματα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
  • Ενημέρωση από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη για τον μηχανισμό εξορθολογισμού αρμοδιοτήτων πολυεπίπεδης διακυβέρνησης.
  • Παρουσίαση από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, του νομοσχεδίου για τη στεγαστική πολιτική.
  • Παρουσίαση από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, και τον υφυπουργό, Γιώργο Κώτσηρα, του νομοσχεδίου για την εναρμόνιση των βασικών κωδίκων με τη σύμβαση για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρίες.
  • Παρουσίαση από τον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη και τον υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, του νομοσχεδίου για την οργάνωση των σχέσεων κράτους και πολίτη (Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας).
  • Παρουσίαση από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, των νομοθετικών πρωτοβουλιών:

α) Σύσταση Εθνικού Οργανισμού Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών,

β) Κύρωση τροποποίησης της Σύμβασης Παραχώρησης του έργου «Ανάπτυξη εμπορευματικού κέντρου Θριάσιου Πεδίου»,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

γ) Ερανιστικό νομοσχέδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.