ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Τζανακόπουλος: «Όταν παρουσιαστεί η συμφωνία δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα»

Δ.Τζανακόπουλος: «Όταν παρουσιαστεί η συμφωνία δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα»

Δεν υπάρχει δομική αντιπολίτευση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι έχουν δικαίωμα να να εκφράζουν τις απόψεις και τις επιφυλάξεις τους αλλά όταν παρουσιαστεί η συμφωνία δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα δήλωσε απόψε στον ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζαννακόπουλος.

Ο κ. Τζαννακόπουλος επιχείρησε να αμβλύνει τις εντυπώσεις από τις κινήσεις του πρώην υπουργού κ. Ν. Φίλη και τις δηλώσεις του Βουλευτή Ν. Μανιού σύμφωνα με τις οποίες δεν προτίθεται να ψηφίσει νέα μέτρα και τη μείωση του αφορολόγητου.

Οι κινήσεις του κ. Νίκου Φίλη δεν έχουν τον χαρακτήρα δομικής αντιπολίτευσης. Ο ίδιος έγραψε και είπε ότι η επίτευξη συμφωνίας είναι εθνικός στόχος είπε χαρακτηριστικά και εκτίμησε ότι «αυτή η κυβέρνηση θα ζήσει. Το αν θα ευτυχίσει είναι δευτερεύον ζήτημα καθώς το πρωτεύον είναι ευτυχίσει η κοινωνία» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση ο κ. Τζαννακόπουλος είπε αυτή τη τη στιγμή δεν υπάρχουν οι πολιτικές προϋποθέσεις για ανοίγματα σε άλλους πολιτικούς χώρους. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον αν αν έκανε μια στροφή η ελληνική κεντροαριστερά σημείωσε ο κ. Τζαννακόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.