Υποψήφιος περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ Χ.Γιαννούλης: «Θέλετε να ζείτε σε αυτή την Μακεδονία είτε είναι ελληνική είτε όχι;»!

Υποψήφιος περιφερειάρχης ΣΥΡΙΖΑ Χ.Γιαννούλης: «Θέλετε να ζείτε σε αυτή την Μακεδονία είτε είναι ελληνική είτε όχι;»!

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης είπε μια φράση που λίγοι πρόσεξαν και έδωσαν βάση: «Θέλει κανείς από σας να ζει σε μια τέτοια Μακεδονία; Είτε είναι ελληνική ή όχι;»

Υποτίθεται βέβαια πως προχώρησε στην δήλωση αυτή για να κατηγορήσει την Ελλάδα και την ελληνική κοινωνία ότι δεν ανέχονται «την διαφορετική άπόψη και πέφτει σφαλιάρα» και αναφέρθηκε στους Έλληνες που αντιδρούν στην εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια με την Συνθήκη των Πρεσπών, τους οποίους και αποκάλεσε «φασισταριά».

Η φράση ακούγεται μετά το 15:33

https://www.youtube.com/watch?time_continue=789&v=UPY_MH-icKQ

Όπως αναφέρει το Pieria TV, στην ομιλία του ο κύριος Γιαννούλης, δέχθηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους ενώ σε ερώτηση τού συναδέλφου δημοσιογράφου Ηλία Χρυσικού για το εάν θα μπορούσε να επαναλάβει τά λόγια πού είπε πρό ημερών στο Επιμελητήριο Πιερίας για τους διαδηλωτές, αποκαλώντας τους φασισταριά, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης προσπάθησε να διασκευάσει τά λόγια του και είπε μάλιστα ότι εάν είναι έτσι τότε θα παραιτηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την φράση όμως «Είτε είναι Ελληνική είτε όχι», η Μακεδονία, ένας υποψήφιος για την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας που αποτελεί την «καρδιά» της Βόρειας Ελλάδας καθώς περιλαμβάνει την Θεσσαλονίκη, την πόλη-τρόπαιο για όλες τις βαλκανικές χώρες που θα την ήθελαν στην επικράτειά τους, προκαλεί μείζον πολιτικό θέμα καθώς δείχνει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρονται και τόσο για την εθνικότητα της Μακεδονίας αλλά για τις δικές τους κοινωνικού τύπου ιδεοληψίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.