ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίθεση με βιτριόλι – Κ.Κούνεβα: «Οι πόνοι των ματιών που καίγονται από το οξύ είναι οι πιο φρικτοί πόνοι»

Επίθεση με βιτριόλι – Κ.Κούνεβα: «Οι πόνοι των ματιών που καίγονται από το οξύ είναι οι πιο φρικτοί πόνοι»

Η πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνα Κούνεβα, λίγες ώρες μετά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, στην Καλλιθέα, δήλωσε πως «οι πόνοι των ματιών που καίγονται, είναι οι πιο φρικτοί πόνοι που έχω νιώσει».

Τα μεσάνυχτα της 23ης Δεκεμβρίου 2008, στα Ανω Πετράλωνα, η κυρία Κούνεβα έπεσε θύμα επίθεσης με παρόμοιο τρόπο, όταν δύο άγνωστοι την περιέλουσαν με καυστικό υγρό και την ανάγκασαν να το πιει, προκαλώντας βλάβες στο πρόσωπό της, απώλεια όρασης από το ένα μάτι της και βλάβες σε εσωτερικά όργανα.

​Εργαζόταν σε εταιρεία καθαρισμού με έδρα τον Πειραιά και είχε προχωρήσει σε σειρά καταγγελιών για άθλιες συνθήκες εργασίας και εκμετάλλευση στις εταιρείες καθαρισμού. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα λόγω της αρχικής αδράνειας.

Μιλώντας σε ιστοσελίδα, ανακάλεσε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε εκείνη τη νύχτα.

«Οι πόνοι των ματιών που καίγονται από το οξύ είναι οι πιο φρικτοί πόνοι που έχω βιώσει. Έχω κάνει συνολικά 31 χειρουργεία, τα 20 εκ των οποίων τα έκανε στη Γαλλία. Και έχω να κάνω κι άλλα ακόμα. Ξέρετε, όταν κάνεις μεταμόσχευση δέρματος, πρέπει ο οργανισμός να υιοθετήσει το ξένο σώμα, κάτι που δεν είναι εύκολο να γίνει.

​Στην Γαλλία όταν πήγα για να συνεχίσω την θεραπεία μου, κάνοντας ταυτόχρονα σερί χειρουργικές επεμβάσεις, οι γιατροί εκεί μου είπαν ότι κανονικά έπρεπε να είχα πεθάνει. Ευτυχώς, οι γιατροί στην Ελλάδα είχαν κάνει ότι περνούσε απο το χέρι τους για να με βοηθήσουν», είπε.

​Η πρώην ευρωβουλευτής εξέφρασε την επιθυμία, να συναντήσει τους γονείς της 34χρονης ή να μιλήσει μαζί τους στο τηλέφωνο, για να τους κατευθύνει, ως προς το ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​«Επειδή στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλά βαριά περιστατικά εγκαυμάτων, δεν υπάρχουν και οι κατάλληλες θεραπείες. Πρέπει να έρθω σε επαφή με τους γονείς της και να τους κατευθύνω», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.