ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ερώτηση 42 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – «Με ποια κριτήρια δόθηκαν τα χρήματα στα ΜΜΕ για τον κορωνοϊό;»

Ερώτηση 42 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – «Με ποια κριτήρια δόθηκαν τα χρήματα στα ΜΜΕ για τον κορωνοϊό;»

Ο ΣΥΡΙΖΑ, φέρνει στη Βουλή την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», και συγκεκριμένα σαράντα δύο βουλευτές του, κατέθεσαν επίκαιρη ερώτηση προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, και τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Η ερώτηση των 42 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” αφορά τα κριτήρια χρηματοδότησης των ΜΜΕ. Οι βουλευτές ζητούν να πληροφορηθούν για “το ποια ήταν τα κριτήρια επιλεξιμότητας των δυνητικών ΜΜΕ για τις καμπάνιες πληροφόρησης, όπως για παράδειγμα ενεργές επιχειρήσεις”.

Επίσης για το εάν χρησιμοποιήθηκαν κριτήρια όπως η μέτρηση τηλεθέασης ή ακροαματικότητας, ή η κυκλοφορία του έντυπου Τύπου. Εάν αξιολογήθηκε η σειρά κατάταξης στις μετρήσεις επισκεψιμότητας στα ψηφιακά μέσα – και εάν ναι, από ποιο φορέα αντλήθηκαν τα εν λόγω στοιχεία, καθώς και με ποιο τρόπο έγινε χρήση των κριτηρίων για τον υπολογισμό της αμοιβής των ΜΜΕ για τις καμπάνιες πληροφόρησης.

Ακόμη, ζητούν από τους υπουργούς κ.κ Πέτσα και Σταϊκούρα να τους κατατεθεί αντίγραφο της συναφθείσας σύμβασης απευθείας ανάθεσης στην ανάδοχο εταιρεία Initiative Media για τη διαχείριση του έργου σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 1 της υπ’αριθμ.227/2020 ΚΥΑ (Β’948).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο κείμενο της ερώτησής τους υπογραμμίζουν πως η διαχείριση των οικονομικών της Γενικής Κυβέρνησης πρέπει να διέπεται από αρχές δημοσιονομικής διαχείρισης, υπευθυνότητας, λογοδοσίας και διαφάνειας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.