ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τραγωδία στο Μάτι: Στην δικαιοσύνη προσφεύγει η Ο.Γεροβασίλη για τα περί «συγκάλυψης»

Τραγωδία στο Μάτι: Στην δικαιοσύνη προσφεύγει η Ο.Γεροβασίλη για τα περί «συγκάλυψης»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, το πρωί της Δευτέρας 20/7, αποκάλυψε πως η Όλγα Γεροβασίλη, προσφεύγει στη Δικαιοσύνη έπειτα από το δημοσίευμα που έκανε λόγο για «προσπάθεια συγκάλυψης» των αιτιών της τραγωδίας στο Μάτι.

Ο κ. Σαντορινιός, εξήγησε ότι «αυτή τη στιγμή κινείται νομικά η κ. Γεροβασίλη για όσα έχουν ακουστεί».

Ερωτηθείς εάν η Όλγα Γεροβασίλη θα υποβάλει μήνυση, ο κ. Σαντορινιός απάντησε:

«Απ’ ό,τι φαίνεται ναι. Αυτή την πληροφόρηση έχω».

Αναφερθείς στον σάλο που έχει προκληθεί από τα δημοσιεύματα για την έρευνα σχετικά με τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ο κ. Σαντορινιός τόνισε ότι «συγκάλυψη δεν υπάρχει. Τα στοιχεία βρίσκονται στη Δικαιοσύνη».

«Είδε κανείς να θάβεται κάτι;» διερωτήθηκε.

Επανερχόμενος στην Όλγα Γεροβασίλη, ο κ. Σαντορινιός τόνισε ότι «μιλάμε για πρωτόγνωρα πράγματα: Να ακούγεται το όνομα κάποιου χωρίς να γνωρίζει ότι χρησιμοποιείται το όνομά του».

Εκτίμησε δε ότι η κ. Γεροβασίλη «προφανώς και δεν γνώριζε ότι χρησιμοποιείται το όνομα της. Πολλές φορές μπορεί να ακουστεί το όνομα σου και να μην ξέρεις ότι έχει ακουστεί».

Γεροβασίλη: Ψευδέστατο το δημοσίευμα για το Μάτι

Από την πλευρά της, η Όλγα Γεροβασίλη διέψευσε το δημοσίευμα περί απόπειρας συγκάλυψης των αιτιών της φωτιάς στο Μάτι, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μητσοτάκη χαρακτηρίζει ως απειλή την άσκηση του νόμιμου δικαιώματός μου να μην επιτρέψω σε οποιονδήποτε να με συκοφαντεί» ανέφερε η κ. Γεροβασίλη.

Η βουλευτής και πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη επαναλαμβάνει ότι το δημοσίευμα «είναι ψευδέστατο» σε σχέση με την ίδια.

«Εξηγούμαι λοιπόν στον κύριο Πέτσα που ζητά από μένα εξηγήσεις για κάτι το οποίο μέχρι χθες δεν γνώριζα κι αν είναι αληθές ό,τι διάβασα στην Καθημερινή είναι ψευδέστατο όσον με αφορά. Για τους ανθρώπους της Αριστεράς η υπεράσπιση των δικαιωμάτων, η δικαιοσύνη και η απόδοσή της συνιστούν ύψιστη αξία και διαρκές ζητούμενο. Οτιδήποτε διαφορετικό είναι αυτό που συνιστά απειλή για τη Δημοκρατία και τις λειτουργίες της» επισήμανε η κ. Γεροβασίλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ας ψάξουν λοιπόν αλλού να βρουν κομμάτια να στηρίξουν την αναίσχυντη πολιτική καπηλεία των νεκρών της τραγωδίας στο Μάτι. Ας ψάξουν αλλού και άλλους τρόπους να αποπροσανατολίσουν από τα τεράστια προβλήματα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έφερε και φέρνει με γοργά βήματα στην οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα, στο παρόν και το μέλλον της χώρας μας» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.