ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δ.Τζανακόπουλος: «Απούσα η κυβέρνηση – Η Α. Μέρκελ απέτρεψε θερμό επεισόδιο και ο Κ.Μητσοτάκης ήταν στον Ωρωπό»

Δ.Τζανακόπουλος: «Απούσα η κυβέρνηση – Η Α. Μέρκελ απέτρεψε θερμό επεισόδιο και ο Κ.Μητσοτάκης ήταν στον Ωρωπό»

Επίθεση στην κυβέρνηση έκανε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, υποστηρίζοντας πως ήταν απούσα την ώρα που υπήρχε ένταση στο Αιγαίο.

«Η απούσα σήμερα κυβέρνηση οφείλει άμεσα να διευκρινίσει αν ισχύει το δημοσίευμα της Γερμανικής Bild» τόνισε χαρακτηριστικά.

Εξηγήσεις για το δημοσίευμα της Γερμανικής Bild σύμφωνα με το οποίο η Μέρκελ απέτρεψε ευθεία αντιπαράθεση Ελλάδας – Τουρκίας στο Αιγαίο ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης βρισκόταν στην εκδήλωση της Βουλής στον Ωρωπό. Είναι εξαιρετικά κρίσιμο να απαντήσετε αν επιβεβαιώνετε ή διαψεύδετε το συγκεκριμένο δημοσίευμα» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξάλλου ο κ. Τζανακόπουλος απαντώντας στον Αντώνη Σαμαρά είπε: «Ακούσαμε τον επικεφαλής της ακροδεξιάς συμμορίας της Νέας Δημοκρατίας», ενώ στη συνέχεια τόνισε «ο άνθρωπος που από το 2012 εώς το 2014 εφάρμοσε τις πιο σκληρές πολιτικές έρχεται εδώ για να παριστάνει το θύμα», ενώ στη συνέχεια είπε «καταλαβαίνω, συμπονώ και συμπάσχω. Δεν έχει νόημα να ασχολείται κανείς εκτός από τα μέλη της συμμορίας του με τον κ. Σαμαρά, γιατί όταν κάποιος αισθάνεται την ανάγκη να μιλάει για τον εαυτό του στον 3ο ενικό κι όταν κάποιος νιώθει την ανάγκη να επιχειρηματολογεί για το πόσο σπουδαίος είναι, είναι προφανές πως αυτό αποδεικνύει και αναδεικνύει πως η πολιτική του καριέρα έχει κλείσει. Κι έχει κλέισει εξαιτίας του κ. Τσίπρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.