ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σήμερα στις 10:00 στο Προεδρικό Μέγαρο ο Α.Τσίπρας θα σηματοδοτήσει την έναρξη της προεκλογικής περιόδου!

Σήμερα στις 10:00 στο Προεδρικό Μέγαρο ο Α.Τσίπρας θα σηματοδοτήσει την έναρξη της προεκλογικής περιόδου!

Σήμερα στις 10 το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, μία συνάντηση στην οποία θα σηματοδοτηθεί επίσημα η έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα εξαπολύσει έξω από το Προεδρικό Μέγαρο σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό και θα παρουσιάσει ουσιαστικά προεκλογικές δεσμεύσεις για την υπέρβαση της επιδημιολογικής κρίσης και της οικονομικής καταστροφής που δημιούργησαν οι απαγορεύσεις.

Μάλιστα ο πρέοδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να υποστηρίξει πως ο κ. Μητσοτάκης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για αναζωπύρωση της πανδημίας στη χώρα μας.

Με αυτή την κίνηση ο Αλέξης Τσίπρας θα «σπάσει» την στάση αναμονής που κρατούσε και θα ξεκινήσει επίσημα έτσι τον προεκλογικό αγώνα, κάτι που δείχνει πως ίσως οι εκλογές να είναι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζουμε.

Σύμφωνα με συνεργάτες του ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επιδιώκει να «χρεώσει» στην κυβέρνηση «εγκληματικά λάθη και το απόλυτο μπάχαλο με την διαχείριση της πανδημίας».

Οι ίδιοι στενοί συνεργάτες του κ. Τσίπρα πυροβολούν το Μαξίμου λέγοντας ότι: «Η χθεσινή ομοβροντία επιστημόνων και λοιμωξιολόγων αλλά και μελών της Επιτροπής (Σαρηγιάννης, Τούντας, Δερμιτζάκης, Παναγιωτόπουλος, Καπραβέλος, Βανταράκης) για επερχόμενο σφοδρότερο τρίτο κύμα, μετά τα μηνύματα εφησυχασμού που έστειλε η κυβέρνηση με τα ρεβεγιόν 9 ατόμων στις γιορτές και τις πρωτοφανείς εικόνες συνωστισμού στα Θεοφάνεια, όπου έκανε τα στραβά μάτια για να μην έχει πολιτικό κόστος από την Εκκλησία (επανέλαβε το ίδιο πράγμα που έκανε του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, ακόμα και μετά την ανατριχιαστική ομολογία Γεωργιάδη), είναι ενδεικτική της κρισιμότητας της κατάστασης και της επανάληψης των εγκληματικών λαθών που οδήγησαν σε περισσότερους από 4.500 νεκρούς από τις αρχές Νοέμβρη μέχρι σήμερα».

Και καταλήγουν, προαναγγέλλοντας επί της ουσίας την επιχειρηματολογία που θα αξιοποιήσει ο κ. Τσίπρας με αφορμή το τετ-α-τετ στο Προεδρικό Μέγαρο: «Χαρακτηριστικό της παντελούς απώλειας ελέγχου και της διαχειριστικής ανεπάρκειας της κυβέρνησης είναι το απόλυτο μπάχαλο που επιβεβαιώθηκε με το άνοιγμα των σχολείων.

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος το πρωί ανακοίνωνε πιθανή αναβολή του ανοίγματος τη Δευτέρα ώστε να συνεδριάσει την Παρασκευή η Επιτροπή για να έχουν όλα τα δεδομένα για ασφαλές άνοιγμα και δύο ώρες αργότερα το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε άνοιγμα των σχολείων, με την αρμόδια υφυπουργό να λέει επί λέξει πως «δεν περιμένουμε από τους λοιμωξιολόγους»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.