ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γιώργος Βαρεμένος: «Παράθυρο» αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν έχω ανακοινώσει τίποτα ακόμα»

«Υπάρχει ένα κενό στον χώρο της αντιπολίτευσης γενικότερα»

Γιώργος Βαρεμένος: «Παράθυρο» αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν έχω ανακοινώσει τίποτα ακόμα»

Ο Γιώργος Βαρεμένος μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γ.Βαρεμένος αρνήθηκε τον τίτλο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε από τους παρουσιαστές να τον αποκαλούν «πρώην βουλευτή σκέτο».

Σε ερώτηση για το εάν σκέφτεται να αποχωρήσει απάντησε: «Δεν έχω ανακοινώσει τίποτα ακόμα. Η κατάσταση είναι ρευστή.

Τα πάντα κινούνται στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα, γιατί υπάρχει ένα στρατηγικό αδιέξοδο στην αντιπολίτευση μπροστά σε μια σαρωτική σημερινή εξουσία που κάνει ότι θέλει στη χώρα».

«Υπάρχει ένα κενό στον χώρο της αντιπολίτευσης γενικότερα και αυτό το κενό δεν μπορεί να μείνει έτσι. Κάποια στιγμή θα καλυφθεί. Για να υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση πρέπει να υπάρξει πειστική εναλλακτική», τόνισε και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ας πάρουμε τους αριθμούς. Αυτή τη στιγμή στην αντιπολίτευση, αν βγάλουμε το ΚΚΕ απ’ έξω, απομένει ένα 30%. Αυτή ήταν η προοδευτική παράταξη μέχρι τώρα ιστορικά στην Ελλάδα που ήταν πάντα πλειοψηφία; Από που και ως που έγινε η Δεξιά απόλυτα κυρίαρχη δύναμη στην Ελλάδα; Πάντως αριθμητικά δεν είναι η εναλλακτική λύση που έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή η χώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.