ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Η πρώτη ομιλία του Σ.Κασσελάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: «Εμείς οι 48 απέναντι στους “άριστους” 158»

«Μακάρι κάποιοι να ψηφίζουν κατά συνείδηση, αλλά η βαρωνία Μητσοτάκη θα τους τιμωρήσει»

Η πρώτη ομιλία του Σ.Κασσελάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: «Εμείς οι 48 απέναντι στους “άριστους” 158»

Την πρώτη του ομιλία ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  πραγματοποίησε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν τόσο ο Αλέξης Τσίπρας  όσο και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Εμείς οι 48 απέναντι στους “άριστους” 158. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και έντιμοι και σοβαροί βουλευτές στη Νέα Δημοκρατία. Αλλά στο τέλος της ημέρας είναι αντιμέτωποι με τη συνείδησή τους όταν χειροκροτούν μια εθνικά και κοινωνικά επιζήμια πολιτική. Μακάρι κάποιοι να ψηφίζουν κατά συνείδηση, αλλά η βαρωνία Μητσοτάκη θα τους τιμωρήσει», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την ομιλία του. 

«Ο κ. Μητσοτάκης πήγε στις 31 Μαρτίου στο φράχτη του Έβρου για να τον εργαλειοποιήσει και να αλλάξει την ατζέντα. Η ανθρωπιά που δείχνω εγώ όπου πάω λένε “επικοινωνία”. Όμως όταν το κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολιτική μαεστρία. Βλέπει τους Έλληνες ως πληθυσμό για χειραγώγηση.

Το είδατε και στο σχολείο που επισκέφθηκα στην Καλλιθέα. Αντί να ζητήσουν συγγνώμη από δασκάλους, γονείς και παιδιά, ειρωνεύονται. Εγώ αισθάνθηκα την ανάγκη να κάνω μια δωρεά για air condition. Την έκανα τη δωρεά. Ας κάνει και ο Μητσοτάκης και ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης μια δωρεά» ανέφερε επιτιθέμενος στην κυβέρνηση ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Αν ο Μητσοτάκης ήταν διευθύνων σύμβουλος μιας επιχείρησης, το Διοικητικό Συμβούλιο θα τον είχε απολύσει. Εκτός βέβαια αν το είχε διορίσει ο ίδιος. Οι πρακτικές του παραμένουν πρακτικές της Δεξιάς. Ας φέρει αύριο στη Βουλή ας φέρει αύριο στη Βουλή νομοσχέδιο για την ισότητα στο γάμο. Άντε να δούμε ποιος διοικεί τη Νέα Δημοκρατία, ο Μητσοτάκης ή ο Βορίδης;

Ας πούμε επιτέλους τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη. Δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί. Εγώ θα τους ξεμπροστιάζω στην κοινωνία. Γιατί η κοινωνία δικαιούται καλύτερα. Γι’ αυτό όλοι μας έχουμε ευθύνη να σηκώσουμε ανάστημα και να αναμετρηθούμε με τον εαυτό μας. Να αποδείξουμε το λόγο που μπήκαμε στην πολιτική. Για τις ψυχές αυτού του τόπου. Εμείς τώρα πρέπει να βάλουμε στο πλάι ατομικές επιδιώξεις και να παλέψουμε όλες και όλοι μαζί για να μην καεί ολοσχερώς αυτός ο τόπος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στο κοινοβούλιο εσείς θα δίνετε την καθημερινή μάχη απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Εκλέχτηκα από τη βάση του κόμματος με ξεκάθαρο μήνυμα ότι η βάση θα συμμετέχει στην πολιτική. Πρέπει να απελευθερώσουμε τη δύναμη των πάντων. Αυτό θα σημαίνει την επανεκκίνηση της ελληνικής κοινωνίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.