ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ο Σ.Κασσελάκης σε Κ.Μητσοτάκη για το χτύπημα στην ελληνορθόδοξη εκκλησία: «Τι συνεννοήσεις είχες κάνει με το Ισραήλ;»

Ζητά εξηγήσεις για την «απαξίωση της Ελλάδας» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Σ.Κασσελάκης σε Κ.Μητσοτάκη για το χτύπημα στην ελληνορθόδοξη εκκλησία: «Τι συνεννοήσεις είχες κάνει με το Ισραήλ;»

Εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ζητά, από τις ΗΠΑ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, μετά τον χτύπημα των Ισραηλινών στην Ιερά Μονή Αγίου Πορφυρίου στην Γάζα.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης διερωτάται για ποιο λόγο ο πρωθυπουργός δεν «προβαίνει σε σφοδρή διαμαρτυρία προς την ισραηλινή κυβέρνηση, τόσο για το γεγονός του βομβαρδισμού όσο και για την απαξίωση της χώρας μας;», καθώς όπως υπενθυμίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν εκείνος που στις 11 Οκτωβρίου είχε ανακοινώσει στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ότι έχει ζητήσει από το Ισραήλ την προστασία από ισραηλινούς βομβαρδισμούς της μονής του Αγ. Πορφυρίου στη Γάζα.

«Τι συνεννοήσεις έκανε και γιατί αγνοήθηκε το αίτημά του;»  ζητά να μάθει από τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

#038;embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Δείτε την ανάρτηση: 

11 Οκτωβρίου:

Ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ότι έχει ζητήσει από το Ισραήλ την προστασία από ισραηλινούς βομβαρδισμούς της μονής του Αγ. Πορφυρίου στη Γάζα.

19 Οκτωβρίου:

Η ιστορική ελληνορθόδοξη μονή υφίσταται σοβαρές ζημιές. Ο Αρχιεπίσκοπος Τιβεριάδος Αλέξιος δηλώνει στην ΕΡΤ:
«Χτύπησαν τα γραφεία και την είσοδο του μοναστηριού. Τα βομβάρδισαν και κατέρρευσε όλο το κτίριο. Πολλοί Χριστιανοί έχουν τραυματιστεί και έχουμε και νεκρούς».

Ρωτώ τον Πρωθυπουργό:

1. Τι συνεννοήσεις έκανε και γιατί αγνοήθηκε το αίτημά του;

2. Πώς μπορεί να εκφράζει απλώς τη λύπη του και να μην προβαίνει σε σφοδρή διαμαρτυρία προς την ισραηλινή κυβέρνηση, τόσο για το γεγονός του βομβαρδισμού όσο και για την απαξίωση της χώρας μας;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.